Italijom se pročuo glas: Rajola „buši“ Donarumin ugovor s Milanom?!

Da li su Rosoneri zaista u opasnosti da ostanu bez najboljeg mladog golmana današnjice?

Fudbal 26.02.2017 | 19:30
Italijom se pročuo glas: Rajola „buši“ Donarumin ugovor s Milanom?!
Subota je dan kada bi mogla da bude poznata sudbina najboljeg mladog golmana današnjice - Đanluiđija Donarume!

Zlatni momak Milana je prvog dana vikenda napunio 18 godina, što znači da će i zvanično postati otvoren za potpisivanje prvog profesionalnog ugovora. Tako bi Rosoneri trebalo da vežu Donarumu na dugi niz godina i oteraju sa San Sira sve potencijalne kupce.

Međutim, dok su u Milanu čekali subotu i dan kada bi trebalo da se okrenu cementiranju klupskoj budućnosti, sa Čizme se čuo glas da Donarumin agent Mino Rajola „buši“ pregovore i od Milana traži ogromne pare. Kako piše rimski Korijere delo Sport, Milan je Donarumi ponudio petogodišnji ugovor vredan 2.500.000 evra, plus bonusi na godišnjem nivou. Dok Rajola od Rosonera traži između 4.500.000 i 5.000.000 evra, bez dodataka na osnovu rezultata. 

Jasno je, jedan od najmoćnijih agenata u fudbalskom svetu koristi situaciju i to što se za Donarumu interesuju finansijski daleko moćniji Čelsi, Real i Mančester Siti, zbog čega od Milana i traži mnogo više. Takođe, pominje se da je i Juventus zainteresovan za Donarumu, kao zamena za legendarnog Điđija Bufona. Ali, Donaruma je sam odbacio mogućnost da pojača Staru damu. 

Donarumina trenutna godišnja plata je 160.000 evra. Dakle, ono što mu Milan nudi je petnaest i po puta veća suma novca od onoga što sada dobija, dok Rajola zahteva čak trideset i jedan put više para!

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar