ИЗДАЈА! Иско напушта Реал!

"Краљевски" клуб га платио 30 милиона евра, али незадовољство јер не игра га је довело у ситуацију да на лето можда оде из Реала. Где? Па, у Барселону, зна се!

Фудбал 23.02.2017 | 22:00
ИЗДАЈА! Иско напушта Реал!
Да ли ће улицама Мадрида у јуну месецу одзваљати реч - издаја?

Ако се догоди оно о чему је у уторак писао Мундо Депортиво, нисмо далеко од тога да наредног лета на балконима престонице Шпаније гледамо ликове у стилу Микија Манијловића из домаћег фила "Ране".

Издаја је, према писању листа наклоњеном Барселони, на помолу.

А реч је о Иску!

Фудбалер Реала је изузетно незадовољан статусом код тренера Зинедина Зидана и жели да напусти Мадриђане. Иско сматра да са 25 година више није тако млад и да заслужује да време проводи на терену, а не на клупи.

"Уморан од клупе, Исцо је одлучио напустити Реал овог лета. Нема шансе да продужи уговор", убеђени су новинари Мундо Депортива.

Следећа станица за Иска је Барселона и Камп Ноу.

Истиче се да је Иско навијач Барселоне (новинари открили када је потписао за Реал) и да би радо заиграо за гиганта Каталоније, Шпаније и Европе. У Реал је стигао из Малаге 2013. године за 30 милиона евра.

Уколико се одлучи за Барсу, постаће тек четврти играч у историји који је директно дрес Реала заменио за Барселонин, а 13. који је прешао из Мадрида у Барсу.

Ако остане тренер, Луис Енрике ће имати пуно разумевања за Иска, јер је пре две деценије такође начионио "издају". Поред њега из Реала у Барселону су одмах прешли Лусијано Лизарага (1905) и Лусијен Милер (1965).

Заобилазним путем "смртни грех" су правили: Ето, Перез, Гарсија Лара, Просинечки, Лопетеги, Хаџи, Амадор, Переда и Перез..

У случају да Иско одлучи да смири страсти може изабрати Јувентус, Челси или Манчестер јунајтед. Они га такође желе...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар