Денвер није хтио да се одрекне Јокића због Бугија!

Денвер Нагетси били су једна од опција коју је разматрао генерални Менаждер Сакрамента Владе Дивац приликом трејда Демаркуса Казинса.

Кошарка 25.02.2017 | 11:45
Денвер није хтио да се одрекне Јокића због Бугија!
'Буги' је напустио Сакраменто протеклог викенда и постао саиграч Ентонија Дејвиса у Њу Орлеанс Пеликансима.

Иако је чувени српски центар често истицао да Казинс сигурно остаје, док је Демаркус причао да жели да заврши каријеру у Кингсима , то ипак неће бити случај.

Сакраменто ће трејдом добили Бадија Хилда, Тајрика Еванса и Ленгстона Галовеја, али и два пика на наредним драфтовима, док ће Омри Каспи заједно с Казинсом у Луизијану.

„Гледано из ове перспективе, вероватно ћемо добити 'мање'. Имали смо бољу понуду пре два дана, тако кажу агенти. Не желим да откривам детаље, пошто не могу да говорим о процесу јер је он био веома дуг за нас“, рекао је Дивац када је потврђен трансфер.

Међутим, извори у Сједињеним Америчким Државама открили су да је једна од потенцијалних дестинација била и екипа Мајка Мелоуна, али би у том случају дошло до великих промена међу Нагетсима.

Како преносе локални медији, челници франшизе из Колорада једино нису желели да се одрекну српског репрезентативца Николе Јокића, као ни Џамала Марија, за које тврде да су будућност клуба. Сви остали играчи би могли да буду укључени у трејд, међу којима су и највеће звезде – Данило Галинари, Вил Бартон, Кенет Фарид и Емануел Мудиај.

Ипак, до размене није дошло, а Јокић је истакао да Нагетси не гледају друге тимове, иако ће сада Њу Орлеанс Пеликанси бити конкурент за плеј-оф.

„Не занима нас“, рекао је Јокић, додавши да је Денвер окренут атмосфери у свлачионици.

„Никако, то не значи ништа, нити представља било какав притисак. Ми знамо пут – корак, по корак, да наставимо да се боримо“, додао је момак из Сомбора.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар