Denver nije htio da se odrekne Jokića zbog Bugija!

Denver Nagetsi bili su jedna od opcija koju je razmatrao generalni Menažder Sakramenta Vlade Divac prilikom trejda Demarkusa Kazinsa.

Košarka 25.02.2017 | 11:45
Denver nije htio da se odrekne Jokića zbog Bugija!
'Bugi' je napustio Sakramento proteklog vikenda i postao saigrač Entonija Dejvisa u Nju Orleans Pelikansima.

Iako je čuveni srpski centar često isticao da Kazins sigurno ostaje, dok je Demarkus pričao da želi da završi karijeru u Kingsima , to ipak neće biti slučaj.

Sakramento će trejdom dobili Badija Hilda, Tajrika Evansa i Lengstona Galoveja, ali i dva pika na narednim draftovima, dok će Omri Kaspi zajedno s Kazinsom u Luizijanu.

„Gledano iz ove perspektive, verovatno ćemo dobiti 'manje'. Imali smo bolju ponudu pre dva dana, tako kažu agenti. Ne želim da otkrivam detalje, pošto ne mogu da govorim o procesu jer je on bio veoma dug za nas“, rekao je Divac kada je potvrđen transfer.

Međutim, izvori u Sjedinjenim Američkim Državama otkrili su da je jedna od potencijalnih destinacija bila i ekipa Majka Melouna, ali bi u tom slučaju došlo do velikih promena među Nagetsima.

Kako prenose lokalni mediji, čelnici franšize iz Kolorada jedino nisu želeli da se odreknu srpskog reprezentativca Nikole Jokića, kao ni Džamala Marija, za koje tvrde da su budućnost kluba. Svi ostali igrači bi mogli da budu uključeni u trejd, među kojima su i najveće zvezde – Danilo Galinari, Vil Barton, Kenet Farid i Emanuel Mudiaj.

Ipak, do razmene nije došlo, a Jokić je istakao da Nagetsi ne gledaju druge timove, iako će sada Nju Orleans Pelikansi biti konkurent za plej-of.

„Ne zanima nas“, rekao je Jokić, dodavši da je Denver okrenut atmosferi u svlačionici.

„Nikako, to ne znači ništa, niti predstavlja bilo kakav pritisak. Mi znamo put – korak, po korak, da nastavimo da se borimo“, dodao je momak iz Sombora.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar