Иванић упутио писмо Суду правде у Хагу

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић упутио је писмо Међународном суду правде у Хагу којим је оспорио било чије право да у име БиХ подноси апликације, јер о том не постоји одлука институција БиХ, речено је Срни у кабинету предсједавајућег Предсједништва БиХ.

Босна и Херцеговина 21.02.2017 | 17:25
Иванић упутио писмо Суду правде у Хагу
"Писмо истог садржаја упутио је и министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак.

Иванић је већ у више наврата најавио да ће поново обавијестити Међународни суд у Хагу у случају да било ко покуша да поднесе апликацију у име БиХ", речено је у кабинету предсједавајућег Предсједништва БиХ.

Из кабинета су подсјетили на Иванићеву јучерашњу изјаву са конференције за новинаре да ће, када апликација буде поднесена, писмо бити упућено посредством специјалног изасланика, с обзиром на утицај и притисак бошњачког члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића на амбасадора БиХ у Холандији Мирсаду Чолаковић.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кики

21.02.2017 16:32

Ау сто сте досадни са тим судом и ревизијом. Ет ти у Хагу немају појма о свом послу вец су спали на то да их Иваниц и Црнадак упозоравају ста је дозвољено а ста не. Ја мислим да се и те судије цепају од смјеха на васа писма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

21.02.2017 18:03

Ми не признамо суд ста писес ако је нелегално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

22.02.2017 05:16

Тразеци помоц од Медјународног Суда Правде у Хагу за ресавање унутрасњих проблема у БиХ се признаје његово првенство и надлезност над правним институцијама и Уставом у БиХ и Нови Медјународни свјетски поредак. Тразеци и оцекујуци помоц из Хага за ресавање босански проблема у стварности се трази и оцекује од СРБски дзелата и гробара да показу висе разу?евања и праведности за обесправљене и угрозене СРБе у БиХ. Колико це такав СРБски поступак бити паметан и успјесан време це показати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

опозиција

22.02.2017 08:45

Младене остави се Додика,сам упао у г...а нек се сам вади. Ви ,како вас назива такозвани СзП, му требате само да га цупате,једино то немозе нити зна без вас.

ОДГОВОРИТЕ