Одбијено 40.000.000 евра за првог стријелца Бундеслиге!

Ентони Модест - није на продају!

Фудбал 26.02.2017 | 21:00
Одбијено 40.000.000 евра за првог стријелца Бундеслиге!
Хтели су Пејра Емерика Обамејана, сад желе Ентонија Модеста.

Средином јануара нису успели да улове најбољег фудбалера Борусије из Дортмунда, иако су и клубу и Габонцу нудили фантастилчне финансијске услове, али су у завршници прелазног рока Кинези покушали да у тамошњу Суперлигу доведу једну звезду Бундеслиге. Реч је о нападачу Келна, тренутно првом стрелцу немачког првенства (заједно са Обамејаномдао 17 голова) за кога је у недељу вече, одмах после меча са Шалкеом (1:1) на коме је био стрелац, стигла изванредна понуда.

Неименовани кинески клуб доставио је званичан допис управи Келна да нуди 40.000.000 евра за француског нападача на име обештећења. Засад нема информација колико би Модест добио новца за плату, али је извесно да је реч о великом новцу, који очегледно није проблем за Азијате.

А Келну, на опште изненађење, није проблема да прода свог најбољег појединца.
„Наш став је јасан: нећемо дозволити да спортске циљеве угрозимо због једног трансфера. Чак и ако је реч о великој своти новца. Већ смо обавестили и агенте фудбалера о понуди коју смо добили, али и обавестили кинески клуб да је не прихватамо“, рекао је Јорг Шмадтке, спортски директор Келна.

Прелазни рок у Кини завршава се 28. фебруара.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар