Odbijeno 40.000.000 evra za prvog strijelca Bundeslige!

Entoni Modest - nije na prodaju!

Fudbal 26.02.2017 | 21:00
Odbijeno 40.000.000 evra za prvog strijelca Bundeslige!
Hteli su Pejra Emerika Obamejana, sad žele Entonija Modesta.

Sredinom januara nisu uspeli da ulove najboljeg fudbalera Borusije iz Dortmunda, iako su i klubu i Gaboncu nudili fantastilčne finansijske uslove, ali su u završnici prelaznog roka Kinezi pokušali da u tamošnju Superligu dovedu jednu zvezdu Bundeslige. Reč je o napadaču Kelna, trenutno prvom strelcu nemačkog prvenstva (zajedno sa Obamejanomdao 17 golova) za koga je u nedelju veče, odmah posle meča sa Šalkeom (1:1) na kome je bio strelac, stigla izvanredna ponuda.

Neimenovani kineski klub dostavio je zvaničan dopis upravi Kelna da nudi 40.000.000 evra za francuskog napadača na ime obeštećenja. Zasad nema informacija koliko bi Modest dobio novca za platu, ali je izvesno da je reč o velikom novcu, koji očegledno nije problem za Azijate.

A Kelnu, na opšte iznenađenje, nije problema da proda svog najboljeg pojedinca.
„Naš stav je jasan: nećemo dozvoliti da sportske ciljeve ugrozimo zbog jednog transfera. Čak i ako je reč o velikoj svoti novca. Već smo obavestili i agente fudbalera o ponudi koju smo dobili, ali i obavestili kineski klub da je ne prihvatamo“, rekao je Jorg Šmadtke, sportski direktor Kelna.

Prelazni rok u Kini završava se 28. februara.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar