Савез се игра са селекторима: Да ли прихватате ове услове?!

Никола Грбић и Зоран Терзић добили коначне предлоге уговора. . .

Остали спортови 20.02.2017 | 22:45
Савез се игра са селекторима: Да ли прихватате ове услове?!
Уговоре нису потписали, а да ли ће - и кад ће - још се не зна. Никола Грбић и Зоран Терезић, синоними за одбојкашки спорт на територији Србије, нашли су се у немилости „рођеног“ савеза који седмицама одлаже продужетак сарадње са селекторима мушке и женске репрезентације.

Иако је најављено да ће се тај посао завршити у недељу, на састанку Извршног одбора, Одбојкашки савез Србије досетио се да лопту смечује у део терена који припада Грбићу и Терзићу, тако што је на њих прребацио одговорност да ли прихватају да остану на фуинкцијама. Пошто су јуче разматране примедбе двојице стручњака, данас ће им бити послате коначне верзије уговора, а они ће одлучити да ли прихватају да раде под условима које им нуди Савез, на челу са новоизабраним председником Зораном Гајићем.

Према сазнањима Вечерњих новости „Гајић жели да трофејни тренери воде репрезентације Србије до Олимпијских игара у Токију“, а исти лист наводи да им је „Савез понудио највише што је могао и да не може да се надмеће са богатим федерацијама, нарочито клубовима."

Обојици су уговори истекли прошлог лета и за трофејни спорт би било погубно ако не би дошло до договора са Грбићем и Терзићем, јер су начином рада и трофејима показали  да се на њих мора рачунати. Без обзира на цену.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар