Savez se igra sa selektorima: Da li prihvatate ove uslove?!

Nikola Grbić i Zoran Terzić dobili konačne predloge ugovora. . .

Ostali sportovi 20.02.2017 | 22:45
Savez se igra sa selektorima: Da li prihvatate ove uslove?!
Ugovore nisu potpisali, a da li će - i kad će - još se ne zna. Nikola Grbić i Zoran Terezić, sinonimi za odbojkaški sport na teritoriji Srbije, našli su se u nemilosti „rođenog“ saveza koji sedmicama odlaže produžetak saradnje sa selektorima muške i ženske reprezentacije.

Iako je najavljeno da će se taj posao završiti u nedelju, na sastanku Izvršnog odbora, Odbojkaški savez Srbije dosetio se da loptu smečuje u deo terena koji pripada Grbiću i Terziću, tako što je na njih prrebacio odgovornost da li prihvataju da ostanu na fuinkcijama. Pošto su juče razmatrane primedbe dvojice stručnjaka, danas će im biti poslate konačne verzije ugovora, a oni će odlučiti da li prihvataju da rade pod uslovima koje im nudi Savez, na čelu sa novoizabranim predsednikom Zoranom Gajićem.

Prema saznanjima Večernjih novosti „Gajić želi da trofejni treneri vode reprezentacije Srbije do Olimpijskih igara u Tokiju“, a isti list navodi da im je „Savez ponudio najviše što je mogao i da ne može da se nadmeće sa bogatim federacijama, naročito klubovima."

Obojici su ugovori istekli prošlog leta i za trofejni sport bi bilo pogubno ako ne bi došlo do dogovora sa Grbićem i Terzićem, jer su načinom rada i trofejima pokazali  da se na njih mora računati. Bez obzira na cenu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar