Сад и Манчестер Јунајтед хоће ''српски промашај''!

Конкуренција су Атлетико Мадрид и Јувентус!

Фудбал 25.02.2017 | 14:30
Сад и Манчестер Јунајтед хоће ''српски промашај''!
Бразилски дефанзивац српског порекла Лијанко Војвновић постаје један од најтраженијих младих фудбалера на планети, а последњи у низу великих клубова који га жели је Манчестер Јунајтед. Мирор тврди да је великан са Олд Трафорда жестоко загризао за Бразилца.

Подестимо, Лијанко Војновић је дебитовао за омалдинску селекцију Србије, али је после неколико утакмица и после неразјашењних околности одлучио да се врати дресу бразилског тима и да игра за млади Селесао. У дресу Орлића није оставио неки посебан утисак, па се нико у Србији и није превише потресао када се Лијанко вратио Бразилу.

Међутим, од тада је Лијанкова каријера у Сао Паулу кренула метеорским успоном, па је прво Јувентус бацио мрежу на њега и покушао уговори трансфер вредан 5.000.000 евра за наредно лето. Потом се озбиљно укључио и Атлетико Мадрид па је почела  лицитација за Лијанка на опште одушевљење клуба са Морумбија.

Дуго времена су Лијанка снимали скаути Манчестер Јунајтеда и послали су на Олд Трафорд само похвалне извештаје. Толико похвалне да је Мурињо дао зелено светсло за довођење Бразилца српског порекла. А чим се укључио и Манчестер Јунајтед, то је значило и скок цене па се сада спекулише да ће Лијанков трансфер износити преко 10.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар