Sad i Mančester Junajted hoće ''srpski promašaj''!

Konkurencija su Atletiko Madrid i Juventus!

Fudbal 25.02.2017 | 14:30
Sad i Mančester Junajted hoće ''srpski promašaj''!
Brazilski defanzivac srpskog porekla Lijanko Vojvnović postaje jedan od najtraženijih mladih fudbalera na planeti, a poslednji u nizu velikih klubova koji ga želi je Mančester Junajted. Miror tvrdi da je velikan sa Old Traforda žestoko zagrizao za Brazilca.

Podestimo, Lijanko Vojnović je debitovao za omaldinsku selekciju Srbije, ali je posle nekoliko utakmica i posle nerazjašenjnih okolnosti odlučio da se vrati dresu brazilskog tima i da igra za mladi Selesao. U dresu Orlića nije ostavio neki poseban utisak, pa se niko u Srbiji i nije previše potresao kada se Lijanko vratio Brazilu.

Međutim, od tada je Lijankova karijera u Sao Paulu krenula meteorskim usponom, pa je prvo Juventus bacio mrežu na njega i pokušao ugovori transfer vredan 5.000.000 evra za naredno leto. Potom se ozbiljno uključio i Atletiko Madrid pa je počela  licitacija za Lijanka na opšte oduševljenje kluba sa Morumbija.

Dugo vremena su Lijanka snimali skauti Mančester Junajteda i poslali su na Old Traford samo pohvalne izveštaje. Toliko pohvalne da je Murinjo dao zeleno svetslo za dovođenje Brazilca srpskog porekla. A čim se uključio i Mančester Junajted, to je značilo i skok cene pa se sada spekuliše da će Lijankov transfer iznositi preko 10.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar