КРК: "Вирус нас је разорио, али идемо на побједу против Звезде"!

Ненад Чанак рекао је да ће играчи дати све од себе да победе Црвену звезду, без обзира на то што је тим ослабљен због болести великог броја играча.

Кошарка 19.02.2017 | 14:15
КРК: "Вирус нас је разорио, али идемо на побједу против Звезде"!
"Изузетно битна победа, не само што смо ушли у финале, већ због околности у којима смо били. Имамо проблема, вирус нас је разорио и питање је у каквом ћемо саставу изаћи. У ком год да будемо, игра се за трофеј тако да ћемо дати све од себе, иако је Звезда квалитетнија од нас и у бољем стању чека утакмицу", рекао је помоћни тренер Партизана.

Партизан се пласирао у финале Купа Радивоја Кораћа пошто је победио Мега Лекс са 77:65, а за трофеј ће играти против "вечитог" ривала који је нешто раније био бољи од ФМП Железника.

Црно-бели су били ослабљени неиграњем Милоша Копривице, Вање Маринковића и Вилијама Хечера због болести, а на клупи није био тренер Александар Џикић. Михаило Андрић је играо иако је имао температуру пред утакмицу.

Чанак је навео да се нада да до утакмице са Звездом неће бити нових проблема са играчима, иако се не зна "шта носи ноћ".

Капитен Партизана Новица Величковић рекао је да је уласком у финале Купа направљен велики резултат.

"Уласком у финале смо направили велики резултат и чека нас велика борба са 'вечитим' ривалом. Пробаћемо... Против Меге нас је погурала жеља, честитам својим момцима и сада треба да 'изгинемо' у финалу", рекао је Величковић.

Тренер Меге Дејан Милојевић честитао је Партизану на "заслуженој победи".

"Били су квалитетнији у свим сегментима, више су желели победу. Нисмо довољно добри ове сезоне да направимо проблем квалитетним екипама, нисмо добили ниједну велику утакмицу", рекао је Милојевић, који је пожелео срећу Партизану у финалу против Звезде, за коју је рекао да је "најквалитетнији тим код нас".

Најбољи у тиму Меге Огњен Јарамаз рекао је да његов тим није играо на прави начин.

"Нисмо играли на прави начин, достојно полуфиналу. Већину дуела је Партизан конторлисао и ниједног тренутка нисмо имали шансу да окренемо у нашу корист. Окрећемо се Јадранској лиги, да победимо што више утакмица у последња четири кола", рекао је Јарамаз.

Финале ће се играти у недељу од 21.00.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар