Газета велича Сашу Лукића - Мали Пирло је освојио Торино!

Ређају се хвалоспеви на рачун суперталентованог српског везисте. . .

Фудбал 19.02.2017 | 21:00
Газета велича Сашу Лукића - Мали Пирло је освојио Торино!
Саша Лукић је искористио својих пет минута у дресу Бикова. Меч са Пескаром дошао је бившем играчу Партизана као идеална прилика за доказивање и у томе је успео, па се ових дана медији на Апенинима утркују са хвалоспевима на његов рачун.

То је учинила и угледна Газета, која пише да је Мали Пирло, како су му наденули надимак у Београду, освојио Бикове. Као и да је у недељном мечу са Пескаром, пред очима оца Раденка, показао своје могућности, а да би бис свега тога требало да доживи у сутрашњем мечу против Роме на Олимпику.

Одлична контрола лопте и игра у оба правца нешто су што Италијани апострофирају у сваком тексту.

"Најмлађи сам у тиму и морам да учим. У клубу су ми рекли да сам њихова инвестиција за будућност и да морам да учим. Драго ми је што сам код тренера као што је Михајловић, он је фудбалер којег сам гледао на телевизији као дете. Много ми помаже, разговоарао сам са њим и раније, инсистира на томе да брзо научим италијански језик", каже Лукић.

Торино је инвестицију звану Саша Лукић платио 1.500.000 евра, уз 300.000 евра бонуса и петогодишњи уговор младом репрезентативцу Србије.

Италијани наводе Сашину свестраност, да воли кошарку, гитару, италијанмску храну, а посебно пасту. Има изнајмљен стан у центру града, а ту му је често цела породица, мајка Весна, отац Раденко, сестра Сандра... Ипак, сећање на Партизан ће увек бити присутно, као и на све што је доживео у црно-белом дресу.

"То ће увек бити мој клуб. Освојили смо титулу, Куп Србије, играо сам са Сашом Илићем, највећом легендом клуба", рекао је Лукић, а преноси Газета.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар