Gazeta veliča Sašu Lukića - Mali Pirlo je osvojio Torino!

Ređaju se hvalospevi na račun supertalentovanog srpskog veziste. . .

Fudbal 19.02.2017 | 21:00
Gazeta veliča Sašu Lukića - Mali Pirlo je osvojio Torino!
Saša Lukić je iskoristio svojih pet minuta u dresu Bikova. Meč sa Peskarom došao je bivšem igraču Partizana kao idealna prilika za dokazivanje i u tome je uspeo, pa se ovih dana mediji na Apeninima utrkuju sa hvalospevima na njegov račun.

To je učinila i ugledna Gazeta, koja piše da je Mali Pirlo, kako su mu nadenuli nadimak u Beogradu, osvojio Bikove. Kao i da je u nedeljnom meču sa Peskarom, pred očima oca Radenka, pokazao svoje mogućnosti, a da bi bis svega toga trebalo da doživi u sutrašnjem meču protiv Rome na Olimpiku.

Odlična kontrola lopte i igra u oba pravca nešto su što Italijani apostrofiraju u svakom tekstu.

"Najmlađi sam u timu i moram da učim. U klubu su mi rekli da sam njihova investicija za budućnost i da moram da učim. Drago mi je što sam kod trenera kao što je Mihajlović, on je fudbaler kojeg sam gledao na televiziji kao dete. Mnogo mi pomaže, razgovoarao sam sa njim i ranije, insistira na tome da brzo naučim italijanski jezik", kaže Lukić.

Torino je investiciju zvanu Saša Lukić platio 1.500.000 evra, uz 300.000 evra bonusa i petogodišnji ugovor mladom reprezentativcu Srbije.

Italijani navode Sašinu svestranost, da voli košarku, gitaru, italijanmsku hranu, a posebno pastu. Ima iznajmljen stan u centru grada, a tu mu je često cela porodica, majka Vesna, otac Radenko, sestra Sandra... Ipak, sećanje na Partizan će uvek biti prisutno, kao i na sve što je doživeo u crno-belom dresu.

"To će uvek biti moj klub. Osvojili smo titulu, Kup Srbije, igrao sam sa Sašom Ilićem, najvećom legendom kluba", rekao je Lukić, a prenosi Gazeta.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar