ФРА: Монаку се смркло на Корзици!

Где Бастија баш вечерас да засија: Монаку се смркло на Армон Сезарију! Чини се да је највећи број неискоришћених прилика Жардимов тим имао у последњих пет минута, када су се у невероватним промашајима надметали Лемар, Мутињо, Силва. . .

Фудбал 17.02.2017 | 23:10
ФРА: Монаку се смркло на Корзици!
Монаков сјај је утихнуо тамо где нико није могао ни да помисли. Бастија је уочи старта 25. кола француске Лиге 1 била на деоби 19. места са последњепласираним Лоријаном, али је вечерас откинула велики бод лодеру првенствене трке и пружила шансу Пари Сен Жермену и Ници да му поново приђу на само корак заостатка - 1:1 (0:1).

За екипу Леонарда Жардима је највећи проблем представљало то што је била принуђена практично током читаве утакмице да јури предност ривала, а када је коначно успела да се домогне изјеначење, кренула је свим силама по победу, а онда су све силе овог света сачувале гол на којем је стајао Жан-Луј Лека.

Планове Монаку покварио је водећи погодак Садика Дијалоа, након чијег је ударца главом лопта за милиметар прешла преко линије гола Данијела Субашића. Изједначење је стигло у 52. минуту преко Бернанда Силве, али је онда уследила серија промашаја.

Чини се да је највећи број неискоришћених прилика Жардимов тим имао у последњих пет минута, када су се у невероватним промашајима надметали Лемар, Мутињо, Силва и Фалкао.

Ипак, Бастија је преживела и пробудила наду за опстанак у елитном рангу.

ЛИГА 1 - 25. КОЛО:

Бастија - Монако 1:1 (1:0)
/Диало 19 - Бернардо Силва 52/

Субота:
17.00 Марсељ – Рен
20.00 Лоријан – Ница
20.00 Анже – Нанси
20.00 Каен – Лил

Недеља:
15.00 Бордо – Генган
17.00 Монпеље - Сент Етјен
17.00 Лион – Дижон
21.00 ПСЖ - Тулуз

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар