FRA: Monaku se smrklo na Korzici!

Gde Bastija baš večeras da zasija: Monaku se smrklo na Armon Sezariju! Čini se da je najveći broj neiskorišćenih prilika Žardimov tim imao u poslednjih pet minuta, kada su se u neverovatnim promašajima nadmetali Lemar, Mutinjo, Silva. . .

Fudbal 17.02.2017 | 23:10
FRA: Monaku se smrklo na Korzici!
Monakov sjaj je utihnuo tamo gde niko nije mogao ni da pomisli. Bastija je uoči starta 25. kola francuske Lige 1 bila na deobi 19. mesta sa poslednjeplasiranim Lorijanom, ali je večeras otkinula veliki bod loderu prvenstvene trke i pružila šansu Pari Sen Žermenu i Nici da mu ponovo priđu na samo korak zaostatka - 1:1 (0:1).

Za ekipu Leonarda Žardima je najveći problem predstavljalo to što je bila prinuđena praktično tokom čitave utakmice da juri prednost rivala, a kada je konačno uspela da se domogne izjenačenje, krenula je svim silama po pobedu, a onda su sve sile ovog sveta sačuvale gol na kojem je stajao Žan-Luj Leka.

Planove Monaku pokvario je vodeći pogodak Sadika Dijaloa, nakon čijeg je udarca glavom lopta za milimetar prešla preko linije gola Danijela Subašića. Izjednačenje je stiglo u 52. minutu preko Bernanda Silve, ali je onda usledila serija promašaja.

Čini se da je najveći broj neiskorišćenih prilika Žardimov tim imao u poslednjih pet minuta, kada su se u neverovatnim promašajima nadmetali Lemar, Mutinjo, Silva i Falkao.

Ipak, Bastija je preživela i probudila nadu za opstanak u elitnom rangu.

LIGA 1 - 25. KOLO:

Bastija - Monako 1:1 (1:0)
/Dialo 19 - Bernardo Silva 52/

Subota:
17.00 Marselj – Ren
20.00 Lorijan – Nica
20.00 Anže – Nansi
20.00 Kaen – Lil

Nedelja:
15.00 Bordo – Gengan
17.00 Monpelje - Sent Etjen
17.00 Lion – Dižon
21.00 PSŽ - Tuluz

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar