Николић и даље чека "договор" са Ацом

- И даље чекам договор са Вучићем, рекао је за "Новости" предсједник Србије Томислав Николић.

Србија 17.02.2017 | 11:10
Николић и даље чека "договор" са Ацом
- Прије тога нећу донијети никакву одлуку и својим изјавама нећу никога да стављам пред свршен чин. Тако сам обећао и никада не газим своју ријеч, мада је јасно да се СНС понаша као да нема времена да сачека договор и заједничку изјаву коју смо обећали грађанима. Овако се понашам зато што волим Србију а не власт - рекао је Томислав Николић.

(новости)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

БЛ

17.02.2017 10:15

Пробај штрајк глађу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

17.02.2017 10:56

Ти бре не волис ни сам себе а поготово Србију ти си нико и ниста да те и први пут није пдрзаво Вуциц био би велка 0 ти си прослост Вуциц је краљ за тебе и пуно вас

Name

Покојна Милева

17.02.2017 10:21

Казе баба један у нас у селу цекао,.....и јбг...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

17.02.2017 10:41

На делу је сукоб 'руске' и 'немачке' фракције у СНС. Не бих ја журио са закључцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспорац

17.02.2017 11:04

Три највеће страсти у животу су алкохол, коцка и власт. власт. Од прве двије се некако може излијечити, од треће никако. Власт је и најтежи порок. Због ње се убија, због ње се гине, због ње се губи људски лик. Неодољива је као чаробни камен, јер прибавља моћ... Човјека на власти подстичу кукавице, бодре ласкавци, подржавају лупежи, и његова представа о себи увек је љепша него истина. Све људе сматра глупим, јер крију пред њим своје право мишљење, а себи присваја право да све зна, и људи то прихватају. Нико на власти није паметан, јер и паметни убрзо изгубе разбор, и нико трпељив, јер мрзе промјену. Одмах стварају вјечне законе, вјечна начела, вјечно устројство, и вежући власт уз Бога, учвршћују своју моћ. И нико их не би оборио, да не постају сметња и пријетња другим моћницима. Руше их увијек на исти начин, објашњавајући то насиљем према народу, а сви су насилници, и издајом према владару, а никоме то ни на ум не пада. И никога то није уразумило, сви срљају на власт, као ноћни лептири на пламен свијеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грррр

17.02.2017 12:10

Додик и Бибић су за Николића...

ОДГОВОРИТЕ