Nikolić i dalje čeka "dogovor" sa Acom

- I dalje čekam dogovor sa Vučićem, rekao je za "Novosti" predsjednik Srbije Tomislav Nikolić.

Srbija 17.02.2017 | 11:10
Nikolić i dalje čeka "dogovor" sa Acom
- Prije toga neću donijeti nikakvu odluku i svojim izjavama neću nikoga da stavljam pred svršen čin. Tako sam obećao i nikada ne gazim svoju riječ, mada je jasno da se SNS ponaša kao da nema vremena da sačeka dogovor i zajedničku izjavu koju smo obećali građanima. Ovako se ponašam zato što volim Srbiju a ne vlast - rekao je Tomislav Nikolić.

(novosti)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

BL

17.02.2017 10:15

Probaj štrajk glađu...

ODGOVORITE
Name

Stranac

17.02.2017 10:56

Ti bre ne volis ni sam sebe a pogotovo Srbiju ti si niko i nista da te i prvi put nije pdrzavo Vucic bio bi velka 0 ti si proslost Vucic je kralj za tebe i puno vas

Name

Pokojna Mileva

17.02.2017 10:21

Kaze baba jedan u nas u selu cekao,.....i jbg...

ODGOVORITE
Name

Dragan

17.02.2017 10:41

Na delu je sukob 'ruske' i 'nemačke' frakcije u SNS. Ne bih ja žurio sa zaključcima.

ODGOVORITE
Name

Dijasporac

17.02.2017 11:04

Tri najveće strasti u životu su alkohol, kocka i vlast. vlast. Od prve dvije se nekako može izliječiti, od treće nikako. Vlast je i najteži porok. Zbog nje se ubija, zbog nje se gine, zbog nje se gubi ljudski lik. Neodoljiva je kao čarobni kamen, jer pribavlja moć... Čovjeka na vlasti podstiču kukavice, bodre laskavci, podržavaju lupeži, i njegova predstava o sebi uvek je ljepša nego istina. Sve ljude smatra glupim, jer kriju pred njim svoje pravo mišljenje, a sebi prisvaja pravo da sve zna, i ljudi to prihvataju. Niko na vlasti nije pametan, jer i pametni ubrzo izgube razbor, i niko trpeljiv, jer mrze promjenu. Odmah stvaraju vječne zakone, vječna načela, vječno ustrojstvo, i vežući vlast uz Boga, učvršćuju svoju moć. I niko ih ne bi oborio, da ne postaju smetnja i prijetnja drugim moćnicima. Ruše ih uvijek na isti način, objašnjavajući to nasiljem prema narodu, a svi su nasilnici, i izdajom prema vladaru, a nikome to ni na um ne pada. I nikoga to nije urazumilo, svi srljaju na vlast, kao noćni leptiri na plamen svijeće.

ODGOVORITE
Name

Grrrr

17.02.2017 12:10

Dodik i Bibić su za Nikolića...

ODGOVORITE