Вучић не пристаје на трговину и уцјене

Премијер Србије Александар Вучић изненађен је одлуком Томислава Николића да се кандидује на предстојећим председничким изборима, али не пада му на памет да тргује, нити да пристаје на уцене, тврди наш добро обавештени извор и додаје да у СНС страхују да ће се повући из политике!

Србија 16.02.2017 | 18:18
Вучић не пристаје на трговину и уцјене
Како каже наш извор, када је видео и схватио колико је негативних реакција изазвало његово објављивање одлуке о кандидатури за председника, Томислав Николић покушао је преко посредника да контактира са Вучићем. Међутим, премијер је одбио да се нагађа и тргује са њим, поручивши да не пристаје ни на какве уцене.

Вучић данас ни са ким од својих сарадника није разговарао о новонасталој ситуацији и бавио се искључиво државним обавезама које има као премијер.

У врху СНС, међутим, кажу да је готово извесно да он неће учествовати у раду Главног одбора странке који је заказан за сутра и на којем треба да буде потврђена одлука о њему као кандидату на председничким изборима.

- Председника странке је дословно шокирала вест да Николић намерава да се кандидује, он је запањен чињеницом да је Николић у току само једног дана погазио све што су се договорили - каже наш извор из врха СНС и додаје:

- Вучић је веома разочаран и у наредним данима одлучиће шта ће даље да ради и да ли ће уопште наставити да се бави политиком! Од такве његове одлуке страхује читава странка.

(Информер)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Зоол

16.02.2017 17:25

Не пада му на памет да тргује као сто му пре три мјесеца нине падало на памет да се кандидује за председника.Каква мутивода и демагог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цова

16.02.2017 17:39

Нема тога у Србији и на Балкану да се разоцара и напусти врх дрзаве тако це и Вуциц мало боловати и вец у Понедељак бице ОК и спреман да прихвати Борбу са Томом и Сасом Јанковицем за преседника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

16.02.2017 17:46

Ови не могу измедју себе да се договоре а камо ли ко није Србин. Додик завукао Вуцицу подрзава Николица . Ајјјј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

додиковац

16.02.2017 17:50

Немој сеВуцицу ни цудити ни нервирати сви смо срби и сви сепознајемо. Са Николицем си издао Сесеља а он оздао кума ниста нов усрбској. Националној историји Све сро цините цините у корист Вука фата нас страх да непобиједи неко тко хоце велику србију ујос мањим границама

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко бабић

16.02.2017 19:15

Овај"додиковац" мора бити високопозициониран у СНСД-у или државним структурама.Факултет му је вјероватно са које високошколске приватне "грдосије".Више има правописних грешака у три-четири реченице,него његов Водја поткрадања народа у десетинама милиона км,у прошлих петнаестак година.

Name

Лола

16.02.2017 21:10

Ниста цудно,статистика говори да је највисе присталица у СНСД са дипломом приватних факултета, цак неки називају МЕЏАМЕНТ, не знају како им се звао, а купили диплому. На залост, то се данас пуши.

Name

Борац

16.02.2017 19:11

Додик воли паре као И Николиц. Он редовно подрзава губитнике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха ха

17.02.2017 02:29

Увриједјена млада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сани

17.02.2017 05:57

Досла прослост на наплату,паметном доста.Стари казу "како радио тако ти Бог помогао".Е,како су они Воју издали у најтезим тренуцима док је трунуо у затвору,а сад је то код оног горе досло на ред да се расправи и да се врати ко је колико заслузио.Велики сам Војин постоваоц .Надам се да це "бомба" пуци у СНС. Како радио тако ти се вратило.

ОДГОВОРИТЕ