Vučić ne pristaje na trgovinu i ucjene

Premijer Srbije Aleksandar Vučić iznenađen je odlukom Tomislava Nikolića da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima, ali ne pada mu na pamet da trguje, niti da pristaje na ucene, tvrdi naš dobro obavešteni izvor i dodaje da u SNS strahuju da će se povući iz politike!

Srbija 16.02.2017 | 18:18
Vučić ne pristaje na trgovinu i ucjene
Kako kaže naš izvor, kada je video i shvatio koliko je negativnih reakcija izazvalo njegovo objavljivanje odluke o kandidaturi za predsednika, Tomislav Nikolić pokušao je preko posrednika da kontaktira sa Vučićem. Međutim, premijer je odbio da se nagađa i trguje sa njim, poručivši da ne pristaje ni na kakve ucene.

Vučić danas ni sa kim od svojih saradnika nije razgovarao o novonastaloj situaciji i bavio se isključivo državnim obavezama koje ima kao premijer.

U vrhu SNS, međutim, kažu da je gotovo izvesno da on neće učestvovati u radu Glavnog odbora stranke koji je zakazan za sutra i na kojem treba da bude potvrđena odluka o njemu kao kandidatu na predsedničkim izborima.

- Predsednika stranke je doslovno šokirala vest da Nikolić namerava da se kandiduje, on je zapanjen činjenicom da je Nikolić u toku samo jednog dana pogazio sve što su se dogovorili - kaže naš izvor iz vrha SNS i dodaje:

- Vučić je veoma razočaran i u narednim danima odlučiće šta će dalje da radi i da li će uopšte nastaviti da se bavi politikom! Od takve njegove odluke strahuje čitava stranka.

(Informer)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Zool

16.02.2017 17:25

Ne pada mu na pamet da trguje kao sto mu pre tri mjeseca nine padalo na pamet da se kandiduje za predsednika.Kakva mutivoda i demagog.

ODGOVORITE
Name

Cova

16.02.2017 17:39

Nema toga u Srbiji i na Balkanu da se razocara i napusti vrh drzave tako ce i Vucic malo bolovati i vec u Ponedeljak bice OK i spreman da prihvati Borbu sa Tomom i Sasom Jankovicem za presednika.

ODGOVORITE
Name

Svasta

16.02.2017 17:46

Ovi ne mogu izmedju sebe da se dogovore a kamo li ko nije Srbin. Dodik zavukao Vucicu podrzava Nikolica . Ajjjj!

ODGOVORITE
Name

dodikovac

16.02.2017 17:50

Nemoj seVucicu ni cuditi ni nervirati svi smo srbi i svi sepoznajemo. Sa Nikolicem si izdao Seselja a on ozdao kuma nista nov usrbskoj. Nacionalnoj istoriji Sve sro cinite cinite u korist Vuka fata nas strah da nepobijedi neko tko hoce veliku srbiju ujos manjim granicama

ODGOVORITE
Name

milojko babić

16.02.2017 19:15

Ovaj"dodikovac" mora biti visokopozicioniran u SNSD-u ili državnim strukturama.Fakultet mu je vjerovatno sa koje visokoškolske privatne "grdosije".Više ima pravopisnih grešaka u tri-četiri rečenice,nego njegov Vodja potkradanja naroda u desetinama miliona km,u prošlih petnaestak godina.

Name

Lola

16.02.2017 21:10

Nista cudno,statistika govori da je najvise pristalica u SNSD sa diplomom privatnih fakulteta, cak neki nazivaju MEDŽAMENT, ne znaju kako im se zvao, a kupili diplomu. Na zalost, to se danas puši.

Name

Borac

16.02.2017 19:11

Dodik voli pare kao I Nikolic. On redovno podrzava gubitnike.

ODGOVORITE
Name

Ha ha ha

17.02.2017 02:29

Uvrijedjena mlada.

ODGOVORITE
Name

Sani

17.02.2017 05:57

Dosla proslost na naplatu,pametnom dosta.Stari kazu "kako radio tako ti Bog pomogao".E,kako su oni Voju izdali u najtezim trenucima dok je trunuo u zatvoru,a sad je to kod onog gore doslo na red da se raspravi i da se vrati ko je koliko zasluzio.Veliki sam Vojin postovaoc .Nadam se da ce "bomba" puci u SNS. Kako radio tako ti se vratilo.

ODGOVORITE