Сколс савјетује Муриња: Доведи Агуера или Гризмана!

Пол Сколс, легендарни везиста Манчестер Јунајтеда, сматра да менаџер 'Црвених ђавола' Жозе Мурињо на лето мора да доведе врхунског нападача.

Фудбал 19.02.2017 | 15:00
Сколс савјетује Муриња: Доведи Агуера или Гризмана!
Један од најбољих везњаја у историји Енглеске, али и света фудбала уопштено, има своје фаворите по том питању – Серхија Куна Аугера из градског ривала Ситија, односно крилног нападача Атлетико Мадрида Антоана Гризмана.

Први све мање игра код Ђозепа Гвардиоле и све више се прича о његовом одласку, али је ипак мало вероватно да ће се одлучити за прелазак у други део града, док се о другом све гласније прича као новој 'седмици' клуба са Олд Трафорда.

"Јунајтед је само неколико играча 'далеко' од онога што му је потребно. Пре свих би довео једног квалитетног везисту, али и нападача – који би растеретио Златана Ибрахимовића. Мој избор су Агуеро или Гризман, мислим да би то била добра куповина. Такође, треба сачекати дуеле са Тотенхемом, Ситијем, Челсијем и Арсеналом, па видети да ли је потребно и појачање у средишњем делу задње линије. С друге стране, бекови нису проблем, ни леви, ни десни", рекао је једанаестоструки освајач Премијер лиге.

Јунајтед је тренутно шестопласирани тим у најјачој лиги света, са четири бода мање од другопласираног Ситија, односно 12 у односу на лидер Челси.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар