Skols savjetuje Murinja: Dovedi Aguera ili Grizmana!

Pol Skols, legendarni vezista Mančester Junajteda, smatra da menadžer 'Crvenih đavola' Žoze Murinjo na leto mora da dovede vrhunskog napadača.

Fudbal 19.02.2017 | 15:00
Skols savjetuje Murinja: Dovedi Aguera ili Grizmana!
Jedan od najboljih veznjaja u istoriji Engleske, ali i sveta fudbala uopšteno, ima svoje favorite po tom pitanju – Serhija Kuna Augera iz gradskog rivala Sitija, odnosno krilnog napadača Atletiko Madrida Antoana Grizmana.

Prvi sve manje igra kod Đozepa Gvardiole i sve više se priča o njegovom odlasku, ali je ipak malo verovatno da će se odlučiti za prelazak u drugi deo grada, dok se o drugom sve glasnije priča kao novoj 'sedmici' kluba sa Old Traforda.

"Junajted je samo nekoliko igrača 'daleko' od onoga što mu je potrebno. Pre svih bi doveo jednog kvalitetnog vezistu, ali i napadača – koji bi rasteretio Zlatana Ibrahimovića. Moj izbor su Aguero ili Grizman, mislim da bi to bila dobra kupovina. Takođe, treba sačekati duele sa Totenhemom, Sitijem, Čelsijem i Arsenalom, pa videti da li je potrebno i pojačanje u središnjem delu zadnje linije. S druge strane, bekovi nisu problem, ni levi, ni desni", rekao je jedanaestostruki osvajač Premijer lige.

Junajted je trenutno šestoplasirani tim u najjačoj ligi sveta, sa četiri boda manje od drugoplasiranog Sitija, odnosno 12 u odnosu na lider Čelsi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar