Одбори СНС подржавају Вучића

Од 185 градских и општинских одбора Српске напредне странке, до 11 сати своју сједницу је одржало 35, на којима је једногласно донесена одлука да подржавају кандидатуру Александра Вучића за предсједника Србије. Касније данас подршку Вучићу је, једногласно, пружио и градски одбор СНС Београд.

Србија 16.02.2017 | 14:28
Одбори СНС подржавају Вучића
СНС је саопштио да су апсолутну и безрезервну подршку Вучићу за сада дали одбори СНС-а Бачки Петровац, Бачка Паланка, Чока, Кула, Бач, Ковин, Нови Пазар, Смедерево, Оџаци, Велика Плана.

Подршку су дали и одбори Опово, Смедеревска Паланка, Сремска Митровица, Врбас, Србобран, Лозница, Аранђеловац, Уб, Пландиште, Бела Црква, Вршац, Шид, Кањижа, Темерин, Сремски Карловци, Бечеј, Нови Бечеј, Ковачица, Инђија, Апатин, Зрењанин, Ражањ, Пећинци, Стара Пазова и Нови Сад.

Касније данас и београдски одбор СНС-а је донио одлуку да подржи Александра Вучића као свог кандидата за предсједника Србије.

"Сви чланови Градског одбора Београд пружају апсолутну и неподељену подршку политици коју представља предсједник СНС-а Александар Вучић, политици која гарантује стабилност, будућност и континуитет јачања Србије", наводи се у саопштењу.

Градски и општински одбори СНС-а данас одржавају седнице како би се припремили за сутрашњу седницу одбора те странке.

Како РТС сазнаје од чланова Предсједништва, неизвесно је да ли ће се Вучић сутра уопште појавити на сједници Главног одбора СНС-а.

Потпредседник Главног одбора Милош Вучевић изјавио је да Српска напредна странка никад није била јединственија и да неће проћи покушаји разних интересно-тајкунско-мафијашких центара који желе да поврате своју моћ над Србијом.

"Једино ми, као државотворна странка, можемо да будемо гарант политичке стабилности и националног јединства, а то је сада најважније за грађане Србије", поручио је Вучевић.

Према његовим речима, то је тако јер је једино СНС показао како се бори за Србију, која је данас поштована и угледна у свијету, али и како се бори са наслијеђеним тешким економским проблемима.

Потпредсједник Главног одбора СНС-а Миленко Јованов изјавио је да даје безрезервну подршку кандидатури Александра Вучића за председника Србије и верује да ће Вучића подржати и народ, јер је увек, како каже, ма колико било тешко, бранио интересе Србије и народа, а не тајкуна и странаца.

(РТС)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

боро

16.02.2017 13:49

Који одбори , народ се пита

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

16.02.2017 15:37

Јел и онај у Крагујевцу који води син Радомир?

ОДГОВОРИТЕ