Odbori SNS podržavaju Vučića

Od 185 gradskih i opštinskih odbora Srpske napredne stranke, do 11 sati svoju sjednicu je održalo 35, na kojima je jednoglasno donesena odluka da podržavaju kandidaturu Aleksandra Vučića za predsjednika Srbije. Kasnije danas podršku Vučiću je, jednoglasno, pružio i gradski odbor SNS Beograd.

Srbija 16.02.2017 | 14:28
Odbori SNS podržavaju Vučića
SNS je saopštio da su apsolutnu i bezrezervnu podršku Vučiću za sada dali odbori SNS-a Bački Petrovac, Bačka Palanka, Čoka, Kula, Bač, Kovin, Novi Pazar, Smederevo, Odžaci, Velika Plana.

Podršku su dali i odbori Opovo, Smederevska Palanka, Sremska Mitrovica, Vrbas, Srbobran, Loznica, Aranđelovac, Ub, Plandište, Bela Crkva, Vršac, Šid, Kanjiža, Temerin, Sremski Karlovci, Bečej, Novi Bečej, Kovačica, Inđija, Apatin, Zrenjanin, Ražanj, Pećinci, Stara Pazova i Novi Sad.

Kasnije danas i beogradski odbor SNS-a je donio odluku da podrži Aleksandra Vučića kao svog kandidata za predsjednika Srbije.

"Svi članovi Gradskog odbora Beograd pružaju apsolutnu i nepodeljenu podršku politici koju predstavlja predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić, politici koja garantuje stabilnost, budućnost i kontinuitet jačanja Srbije", navodi se u saopštenju.

Gradski i opštinski odbori SNS-a danas održavaju sednice kako bi se pripremili za sutrašnju sednicu odbora te stranke.

Kako RTS saznaje od članova Predsjedništva, neizvesno je da li će se Vučić sutra uopšte pojaviti na sjednici Glavnog odbora SNS-a.

Potpredsednik Glavnog odbora Miloš Vučević izjavio je da Srpska napredna stranka nikad nije bila jedinstvenija i da neće proći pokušaji raznih interesno-tajkunsko-mafijaških centara koji žele da povrate svoju moć nad Srbijom.

"Jedino mi, kao državotvorna stranka, možemo da budemo garant političke stabilnosti i nacionalnog jedinstva, a to je sada najvažnije za građane Srbije", poručio je Vučević.

Prema njegovim rečima, to je tako jer je jedino SNS pokazao kako se bori za Srbiju, koja je danas poštovana i ugledna u svijetu, ali i kako se bori sa naslijeđenim teškim ekonomskim problemima.

Potpredsjednik Glavnog odbora SNS-a Milenko Jovanov izjavio je da daje bezrezervnu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i veruje da će Vučića podržati i narod, jer je uvek, kako kaže, ma koliko bilo teško, branio interese Srbije i naroda, a ne tajkuna i stranaca.

(RTS)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

boro

16.02.2017 13:49

Koji odbori , narod se pita

ODGOVORITE
Name

Zool

16.02.2017 15:37

Jel i onaj u Kragujevcu koji vodi sin Radomir?

ODGOVORITE