Шта је потребно да овај човјек остане селектор?!

Будућност Николе Грбића у репрезентацији Србије решава се у недељу. . .

Остали спортови 18.02.2017 | 14:45
Шта је потребно да овај човјек остане селектор?!
Донео нам је први трофеј Светске лиге откако се игра одбојка. Унео новине у рад. (П)остао цењен међу играчима. Само нема папира да се потврди останак Николе Грбића на функцији селектора одбојкашке репрезентације Србије.

Практичн од летос, кад нас је у Пољској обрадовао златном медаљом, некада врсни техничар и садашњи тренер Вероне не „ни на небу, ни на земљи“ у рођеном Савезу, који је борбом за власт у други план потиснуо питање вође државног тима. Оно и даље стоји отворено, иако су и Грбић и нови председник ОКС Зоран Гајић најављивали да ће све бити решено непосредно после новогодишњих празника.

Одтад је прошло месец и по дана...

„Колико ја знам, током ове седмице, или тачно у недељу, кад буде заседао одбор ОКС, знаће се да ли ћу наставити сарадњу са Савезом. Преносим вам речи председника Зорана Гајића, који ће присуствовати финалу Купа Србије за жене“, рекао је Грбић у разговору заСпортски журнал.

Спорни су детаљи уговора који му је истекао завршетком Светксе лиге, откад Србија, практично нема селектора А тима.

„Пре неких десетак дана добио сам предлог уговора и доста смо дикустовали о томе председник Гајић и ја. Било је неких, рекао бих, проблематичних клаузула, па је од мене тражено да напишем мој предлог, како би све то требало да изгледа. Баш сам јутрос (уторак, оп. ау) послао одговор и сад је све на челницима Савеза“, појаснио је Никола Грбић.

За то време бележи врло добре резултате са Вероном у првенству Италије. За будућност -какав год одговор ОКС-а буде био - не мора да брине, јер...
„Годину и по нисам имао никакву понуду, а сад имам два уговора у рукама, мислим и на овај Савезов. Данас ћемо разговарати о још неким детаљима везаним за продужетак сарадње са Вероном, која ми нуди уговор на три године. Мислим да ће се све прецизирати ових дана“, додао је Никола Грбић.

За нашу одбојку чини се важнијим какав ће одговор добити у недељу. Може ли неко да замисли репрезентацију без Николе Грбића?

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар