Милена Дравић се враћа пред камере

Милена Дравић ускоро би могла поново да се појави пред камерама, ако је веровати речима глумца и редитеља Милутина Миме Караџича.

Србија 15.02.2017 | 16:54
Милена Дравић се враћа пред камере
Он ових дана у Београду снима трећу сезону серије "Комшије", а нове епизоде требало би да се емитију почетком марта. Мима каже да ће се у екипу вратити и Милена Дравић.

"Истина је да ће се Милена Дравић придружити глумачкој екипи. Мој брат Милан разговарао је с њом и договорио повратак, тако да је у питању дан, заправо сат, кад ће се ова велика глумица вратити пред камере. Верујте, због ове лепе вести и ја сам много срећан, јер није у питању било ко. Углавном, нове епизоде снимаћемо с нашом Миленом, што значи да се боље осећа и да се опоравила од болести", рекао је Караџић за Аваз.ба.

Док је Милена била одсутна са сета због здравствених проблема, у серији је играла Мира Бањац, која је добила сличну улогу. Караџић додаје да трећа сезона доноси још неколико улога.

"Биће ту и нових глумачких имена, попут Јелене Гавриловић, Андрије Милошевића, Дејана Луткића, поред свих осталих који су ту."

Подсетимо, Милена је убрзо након смрти супруга Драгана Николића у марту прошле године наставила снимање серије "Комшије", али је због здравствених проблема морала да направи паузу.

(Аваз.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

yугословен

15.02.2017 16:06

НАС СЛАВНИ МИОДРАГ ПЕТРОВИЦ ЦКАЉА УМРО У СИРОТИЊСКОЈ ПЕНЗИЈИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

15.02.2017 16:09

БОРА СПУЗИЦ КВАКА ЛЕГЕНДА УМРО ЈЕР НИКО МУ ЛИЈЕКОВЕ НИЈЕ КУПИО А НА ПИЈЕЦЕ ПРОДАТО МИЛИОН ЦД

ОДГОВОРИТЕ