Milena Dravić se vraća pred kamere

Milena Dravić uskoro bi mogla ponovo da se pojavi pred kamerama, ako je verovati rečima glumca i reditelja Milutina Mime Karadžiča.

Srbija 15.02.2017 | 16:54
Milena Dravić se vraća pred kamere
On ovih dana u Beogradu snima treću sezonu serije "Komšije", a nove epizode trebalo bi da se emitiju početkom marta. Mima kaže da će se u ekipu vratiti i Milena Dravić.

"Istina je da će se Milena Dravić pridružiti glumačkoj ekipi. Moj brat Milan razgovarao je s njom i dogovorio povratak, tako da je u pitanju dan, zapravo sat, kad će se ova velika glumica vratiti pred kamere. Verujte, zbog ove lepe vesti i ja sam mnogo srećan, jer nije u pitanju bilo ko. Uglavnom, nove epizode snimaćemo s našom Milenom, što znači da se bolje oseća i da se oporavila od bolesti", rekao je Karadžić za Avaz.ba.

Dok je Milena bila odsutna sa seta zbog zdravstvenih problema, u seriji je igrala Mira Banjac, koja je dobila sličnu ulogu. Karadžić dodaje da treća sezona donosi još nekoliko uloga.

"Biće tu i novih glumačkih imena, poput Jelene Gavrilović, Andrije Miloševića, Dejana Lutkića, pored svih ostalih koji su tu."

Podsetimo, Milena je ubrzo nakon smrti supruga Dragana Nikolića u martu prošle godine nastavila snimanje serije "Komšije", ali je zbog zdravstvenih problema morala da napravi pauzu.

(Avaz.ba)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

yugosloven

15.02.2017 16:06

NAS SLAVNI MIODRAG PETROVIC CKALJA UMRO U SIROTINJSKOJ PENZIJI

ODGOVORITE
Name

yugosloven

15.02.2017 16:09

BORA SPUZIC KVAKA LEGENDA UMRO JER NIKO MU LIJEKOVE NIJE KUPIO A NA PIJECE PRODATO MILION CD

ODGOVORITE