Сарадња Србије и Српске феноменална

Свечаним пријемом, наступом Етно-групе "Врело" из Руме и уручењем награда за 10 средњошколаца Српске, који су написали најбоље литерарне радове на тему "Шта то Србија треба да зна о мени?", Генерални конзулат Србије у Бањалуци синоћ је обиљежио 15. фебруар - Дан државности Србије.

Република Српска 15.02.2017 | 12:08
Сарадња Србије и Српске феноменална
Генерални конзул Србије у Бањалуци Владимир Николић рекао је тим поводом да му је срце пуно због доброг одзива на свечаност.

"Што се тиче сарадње Србије и Српске, она је феноменална, иако то не значи да може бити и боља. Треба сваки дан да сви у својим доменима радимо да сарадња буде што боља и боља. Ми то у конзулату радимо сваки дан“, рекао је Николић, додајући да сарадња Србије и РС сваким даном је све боља.



Овом приликом награђени су литерарни радови средњошколаца из Приједора, Сокоца, Бањалуке, Прњавора, Градишке, Зворника и других градова Српске, који ће у наредном периоду боравити 10 дана у хотелима у Врњачкој Бањи и на Тари у Србији.

Пријему поводом Дана државности Србије присуствовали су министри у Влади Српске, посланици Народне Скупштине, као и представници политичког, дипломатског, привредног, јавног, црквеног, научног и културног живота Бањалуке, Српске и БиХ.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БОБА

15.02.2017 11:22

ТАКО ЈЕ ОТВАРАЈУ ШКОЛЕ У СРПСКОЈ КАО КОЛЕЂ ЗАВРШИШ НИКО ТЕ НЕ ФЕРМА БАЦИШ ПАРЕ ОНИ БОГАТИ МЕШЕТАРЕ ОКО БЈЕДЕ БОГ СВЕ ВИДИ ДОКЛЕ СВЕ ИЗМИШЉЕНО РАДИ ЛИЧНОГ ИНТЕРЕСА ГАЂЕЊЕ ДО БЕСВИЈЕСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата

15.02.2017 12:20

Само се ви ослањајте на Бога и цекајте да вам Бог све сам уреди!

Name

Тата

15.02.2017 12:06

Како феноменална? Додик није добио позивницу из Бгд? Засто лазете људе по ко знај пут?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

16.02.2017 12:55

Одбит ће нам се то од главу, кад, тад. Запамтите.

ОДГОВОРИТЕ