Saradnja Srbije i Srpske fenomenalna

Svečanim prijemom, nastupom Etno-grupe "Vrelo" iz Rume i uručenjem nagrada za 10 srednjoškolaca Srpske, koji su napisali najbolje literarne radove na temu "Šta to Srbija treba da zna o meni?", Generalni konzulat Srbije u Banjaluci sinoć je obilježio 15. februar - Dan državnosti Srbije.

Republika Srpska 15.02.2017 | 12:08
Saradnja Srbije i Srpske fenomenalna
Generalni konzul Srbije u Banjaluci Vladimir Nikolić rekao je tim povodom da mu je srce puno zbog dobrog odziva na svečanost.

"Što se tiče saradnje Srbije i Srpske, ona je fenomenalna, iako to ne znači da može biti i bolja. Treba svaki dan da svi u svojim domenima radimo da saradnja bude što bolja i bolja. Mi to u konzulatu radimo svaki dan“, rekao je Nikolić, dodajući da saradnja Srbije i RS svakim danom je sve bolja.



Ovom prilikom nagrađeni su literarni radovi srednjoškolaca iz Prijedora, Sokoca, Banjaluke, Prnjavora, Gradiške, Zvornika i drugih gradova Srpske, koji će u narednom periodu boraviti 10 dana u hotelima u Vrnjačkoj Banji i na Tari u Srbiji.

Prijemu povodom Dana državnosti Srbije prisustvovali su ministri u Vladi Srpske, poslanici Narodne Skupštine, kao i predstavnici političkog, diplomatskog, privrednog, javnog, crkvenog, naučnog i kulturnog života Banjaluke, Srpske i BiH.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

BOBA

15.02.2017 11:22

TAKO JE OTVARAJU ŠKOLE U SRPSKOJ KAO KOLEĐ ZAVRŠIŠ NIKO TE NE FERMA BACIŠ PARE ONI BOGATI MEŠETARE OKO BJEDE BOG SVE VIDI DOKLE SVE IZMIŠLJENO RADI LIČNOG INTERESA GAĐENJE DO BESVIJESTI.

ODGOVORITE
Name

Tata

15.02.2017 12:20

Samo se vi oslanjajte na Boga i cekajte da vam Bog sve sam uredi!

Name

Tata

15.02.2017 12:06

Kako fenomenalna? Dodik nije dobio pozivnicu iz Bgd? Zasto lazete ljude po ko znaj put?

ODGOVORITE
Name

Nikola

16.02.2017 12:55

Odbit će nam se to od glavu, kad, tad. Zapamtite.

ODGOVORITE