Још један скандал код Трампових

Савезни етички прописи забрањују запосленицима владе да се користе својим положајем како би рекламирали производе својих пријатеља

Свијет 15.02.2017 | 10:54
Још један скандал код Трампових
Уред за етику америчке владе (ОГЕ) затражио је у уторак санкције за Кејлин Конвеј,, вишу савјетницу предсједника Доналда Трампа, јер је "прекршила" прописе позивајући грађане да купују производе предсједникове кћерке Иванке Трамп.
 
"Ради се о јасном кршењу забране кориштења положаја", оцијенио је ОГЕ и позвао владу да "размотри дисциплинске мјере против" Конвеј, наводи се у писму.
 
Савезни етички прописи забрањују службеницима владе да се користе својим положајем како би рекламирали производе својих пријатеља.

У интервјуу за телевизију Фоx из Бијеле куће Конвеј је позивом Американцима на куповину производа Иванке Трумп одговорила на одлуку трговачког ланца Нордстром да повуче линију одјеће предсједникове кћерке, преносе медији.

(Агенције)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

овако

15.02.2017 12:00

Само не љутити га. Низак профил како казу на Западу тј. прави се глупљи него сто јеси. Његов прст мозе растурити пола планете, а вецина око њега су сизофреницари и то они најгори- несвјесни своје болести и без таблета.

ОДГОВОРИТЕ