У Партизан стигла сјајна понуда за Уроша Дамњановића!

И то из Словачке. . .

Фудбал 15.02.2017 | 09:00
У Партизан стигла сјајна понуда за Уроша Дамњановића!
Партизан неће - има ко хоће Уроша Дамњановића (21)!

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, на адресу везисте, за кога се дуго говорило да је будућност црно-белих, стигла је одлична понуда Слована из Братиславе. Клуб на чијој клупи седи Иван Вукомановић показао је озбиљно интересовање да у Словачку одведе повременог младог репрезентативца Србије.

Штавише, играч је вољан да се отисне у иностранство, прихватио је услове Слована, али да би се посао реализовао потребан је пристанак Партизановог руководства, које захтева одређено обештећење.

„Све што могу да кажем је да сте у праву што се тиче понуде за Дамњановића. Она је у мојим рукама и на њој се ради“, предочио је за наш портал Петар Базић, агент младог везисте. 

Урош Дамњановић је полазник „класе 1995“, лета 2015. потписао је професионални уговор са Партизаном, а онда је прошлу сезону је провео на позајмици у београдском Синђелићу, који је претходних дана показао намеру да га у идентичном аранжману поново ангажује.

„Чак и ако се не реализује трансфер у иностранство, мислим да није реално да Урош оде у Синђелић“, додао је Базић.

Иначе, Дамњановића стручњаци који су га гледали у Првој лиги Србије оцењују као фудбалера „племенитог кова“, међутим, код Ивана Томића, ни код Марка Николића није добио шансу да покаже таленат на такмичарским утакмицама. Зато растанак делује као решење које би задовољило све стране.  

Дамњановић је уговором везан за клуб са Топчидерског брда до јуна 2019. године, а трансфер у Слован је могућ, јер се прелазни рок у Словачкој завршава 28. фебруара.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар