U Partizan stigla sjajna ponuda za Uroša Damnjanovića!

I to iz Slovačke. . .

Fudbal 15.02.2017 | 09:00
U Partizan stigla sjajna ponuda za Uroša Damnjanovića!
Partizan neće - ima ko hoće Uroša Damnjanovića (21)!

Prema saznanjima MOZZART Sporta, na adresu veziste, za koga se dugo govorilo da je budućnost crno-belih, stigla je odlična ponuda Slovana iz Bratislave. Klub na čijoj klupi sedi Ivan Vukomanović pokazao je ozbiljno interesovanje da u Slovačku odvede povremenog mladog reprezentativca Srbije.

Štaviše, igrač je voljan da se otisne u inostranstvo, prihvatio je uslove Slovana, ali da bi se posao realizovao potreban je pristanak Partizanovog rukovodstva, koje zahteva određeno obeštećenje.

„Sve što mogu da kažem je da ste u pravu što se tiče ponude za Damnjanovića. Ona je u mojim rukama i na njoj se radi“, predočio je za naš portal Petar Bazić, agent mladog veziste. 

Uroš Damnjanović je polaznik „klase 1995“, leta 2015. potpisao je profesionalni ugovor sa Partizanom, a onda je prošlu sezonu je proveo na pozajmici u beogradskom Sinđeliću, koji je prethodnih dana pokazao nameru da ga u identičnom aranžmanu ponovo angažuje.

„Čak i ako se ne realizuje transfer u inostranstvo, mislim da nije realno da Uroš ode u Sinđelić“, dodao je Bazić.

Inače, Damnjanovića stručnjaci koji su ga gledali u Prvoj ligi Srbije ocenjuju kao fudbalera „plemenitog kova“, međutim, kod Ivana Tomića, ni kod Marka Nikolića nije dobio šansu da pokaže talenat na takmičarskim utakmicama. Zato rastanak deluje kao rešenje koje bi zadovoljilo sve strane.  

Damnjanović je ugovorom vezan za klub sa Topčiderskog brda do juna 2019. godine, a transfer u Slovan je moguć, jer se prelazni rok u Slovačkoj završava 28. februara.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar