ПДП: Талићу желимо срећу и здравље

Партија демократског прогреса (ПДП) оцијенила је да је одлука предсједника Градског одбора (ГО) Бањалука и члана Предсједништва те странке Зорана Талића да напусти ПДП неочекивана и изненађујућа, јер су о њој обавијештени из медија.

Република Српска 14.02.2017 | 22:58
ПДП: Талићу желимо срећу и здравље
Из ПДП-а подсјећају да је Талић за предсједника бањалучког ГО именован на приједлог предсједника странке Бранислава Бореновића, као једини и искључиви кандидат, те да је све вријеме имао пуну политичку и финансијску подршку врха партије, којем је и сам припадао.

Из те странке поручују да је Талић током посљедње изборне кампање, као предсједник највећег градског одбора ПДП-а и регионални координатор Изборне јединице три, имао пуну слободу у креирању изборне листе, као и да је скоро комплетну кампању финансирала централа партије.

"Чињеница је, такође, да је највише руководство партије – Предсједништво ПДП-а, као и Главни одбор, закључило да је недопустиво да ПДП буде шеста партија по снази у Бањалуци, због чега смо приступили реорганизацији одбора у којој Талић није желио да учествује", навели су из ПДП-а.

Из ПДП-а наводе да ниједну одлуку у тој странци никада није донио сам појединац, већ искључиво органи партије.

"Са жаљењем констатујемо да је господин Талић, ипак, одлучио да нас напусти и да нас о томе, уз много нетачних података везаних за партију, информише посредством медија, а не кроз највише партијске органе којима припада", саопштено је данас из ПДП-а.

Из те странке су истакли да желе да вјерују да иза Талићевог писма не постоје друге намјере у вези са његовим политичким путем, те му у сваком случају желе личну и сваку другу срећу.

Зоран Талић је у писму упућеном грађанима Бањалуке саопштио да од данас није више члан ПДП-а због властитог незадовољства у овој странци које, како је навео, траје неколико година.

(БН телевизија/Саопштење ПДП-а)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Зоол

14.02.2017 20:21

Шеста странка у Б Луци а њихов члан први човјек у Сарајеву,члан предсједништва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

15.02.2017 11:07

У ПДП-у нема среце тако да це Талиц сад мозда и бити срецан.Подрска.

Name

ПДП

14.02.2017 20:39

Дроњка уместо Талица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дроњак

14.02.2017 22:58

Дроњак до Дроњка, Брчкало до Брчкала па све у коло са свим Бореновић,Црнадак,Марковић,Вучуревић, Делић се негдје загубио....Све на рачун СДС-а и СЗП!

Name

Милија

14.02.2017 21:04

Ајте се усагласите, Брцкало казе да сте га хтјели избацити али сте сацекали да сам оде, у саопстењу писете да сте затецени и изненадјени. Прије неки дан Бореновиц казе да Талиц има пуну подрску партије... људи, разговарате ли ви медјусобно у тој странци или сте сви слободни стријелци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

14.02.2017 22:52

Ма путуј игумане издајницки! Зелимо ти срецу у канализацији званој СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико као дроњак

16.02.2017 06:49

Докле је пдп досао када се људи одлуце да побјегну у снсд... Унистили сте партију коју је створио Младен Иваниц.

Name

Маја

15.02.2017 00:32

Талиц је показао своје право лице по имену "ЛИЦНИ ИНТЕРЕС".Треба га бити срамота и стид и да се сакрије да Бањалуком не сета!!!Унистио је 350 радника Центра за Предсколско и 2000 дјеце које бораве у тој установи,ЛОБИРАЈУЦИ и ПОСТАВЉАЊЕМ вјенцане куме на мјесто ДИРЕКТОРА те установе! !!ОТВОРЕНО писмо радника и родитеља је вец написано!!!Цитацес га Талицу....Путуј Игумане и не брини....Кога нема без њега се МОЗЕ!!!Пуна су нам гробља НЕЗАМЈЕНЉИВИХ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хљеб и сланина

16.02.2017 06:51

Мајо јеси усисала куцу... Ако јеси, ајде нахрани свиње и ниста не дирај!!!

Name

Мишо

15.02.2017 08:07

Идемо даље, шта је било, било је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

15.02.2017 10:24

И да као папак предје код Стеванндица Бањца и осталих ( СНСД-ов огранак) али само до избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

15.02.2017 14:37

Што је баби мило, то јој се и снило. Шта је клошари, боли вас кад човјек има свој став за разлику од вас, безличне масе.

Name

Фуџи

18.02.2017 12:39

Када се овом малом нешто прибацило на рачун ПДП он би прснуо, а сада одједном И он заступа неку истину. Међутим сигурно да је ПДП партија у којој би И Тесла био иза малога Станивуковица, те малог Николе. Овај Станивуковиц вреда свјест сваког нормалног човјека са својим тзв активизмом. Где је он радио зивот осетио.Како ће он да заступа просјецног човјека? Слицно је И са Николом, а И садашњи сеф им се учио писати И причати на мјестима где су требали сједети образовснији И искуснији људи. То сто је Иваниц на том мјесту где јесте могу захвалити Додигу јер му је за против кандидата ставио ону наствницу те ни СНСДОВЦИ нису хтели за њу гласати.

ОДГОВОРИТЕ