PDP: Taliću želimo sreću i zdravlje

Partija demokratskog progresa (PDP) ocijenila je da je odluka predsjednika Gradskog odbora (GO) Banjaluka i člana Predsjedništva te stranke Zorana Talića da napusti PDP neočekivana i iznenađujuća, jer su o njoj obaviješteni iz medija.

Republika Srpska 14.02.2017 | 22:58
PDP: Taliću želimo sreću i zdravlje
Iz PDP-a podsjećaju da je Talić za predsjednika banjalučkog GO imenovan na prijedlog predsjednika stranke Branislava Borenovića, kao jedini i isključivi kandidat, te da je sve vrijeme imao punu političku i finansijsku podršku vrha partije, kojem je i sam pripadao.

Iz te stranke poručuju da je Talić tokom posljednje izborne kampanje, kao predsjednik najvećeg gradskog odbora PDP-a i regionalni koordinator Izborne jedinice tri, imao punu slobodu u kreiranju izborne liste, kao i da je skoro kompletnu kampanju finansirala centrala partije.

"Činjenica je, takođe, da je najviše rukovodstvo partije – Predsjedništvo PDP-a, kao i Glavni odbor, zaključilo da je nedopustivo da PDP bude šesta partija po snazi u Banjaluci, zbog čega smo pristupili reorganizaciji odbora u kojoj Talić nije želio da učestvuje", naveli su iz PDP-a.

Iz PDP-a navode da nijednu odluku u toj stranci nikada nije donio sam pojedinac, već isključivo organi partije.

"Sa žaljenjem konstatujemo da je gospodin Talić, ipak, odlučio da nas napusti i da nas o tome, uz mnogo netačnih podataka vezanih za partiju, informiše posredstvom medija, a ne kroz najviše partijske organe kojima pripada", saopšteno je danas iz PDP-a.

Iz te stranke su istakli da žele da vjeruju da iza Talićevog pisma ne postoje druge namjere u vezi sa njegovim političkim putem, te mu u svakom slučaju žele ličnu i svaku drugu sreću.

Zoran Talić je u pismu upućenom građanima Banjaluke saopštio da od danas nije više član PDP-a zbog vlastitog nezadovoljstva u ovoj stranci koje, kako je naveo, traje nekoliko godina.

(BN televizija/Saopštenje PDP-a)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Zool

14.02.2017 20:21

Šesta stranka u B Luci a njihov član prvi čovjek u Sarajevu,član predsjedništva.

ODGOVORITE
Name

Goran

15.02.2017 11:07

U PDP-u nema srece tako da ce Talic sad mozda i biti srecan.Podrska.

Name

PDP

14.02.2017 20:39

Dronjka umesto Talica

ODGOVORITE
Name

Dronjak

14.02.2017 22:58

Dronjak do Dronjka, Brčkalo do Brčkala pa sve u kolo sa svim Borenović,Crnadak,Marković,Vučurević, Delić se negdje zagubio....Sve na račun SDS-a i SZP!

Name

Milija

14.02.2017 21:04

Ajte se usaglasite, Brckalo kaze da ste ga htjeli izbaciti ali ste sacekali da sam ode, u saopstenju pisete da ste zateceni i iznenadjeni. Prije neki dan Borenovic kaze da Talic ima punu podrsku partije... ljudi, razgovarate li vi medjusobno u toj stranci ili ste svi slobodni strijelci?

ODGOVORITE
Name

BL

14.02.2017 22:52

Ma putuj igumane izdajnicki! Zelimo ti srecu u kanalizaciji zvanoj SNSD.

ODGOVORITE
Name

niko kao dronjak

16.02.2017 06:49

Dokle je pdp dosao kada se ljudi odluce da pobjegnu u snsd... Unistili ste partiju koju je stvorio Mladen Ivanic.

Name

Maja

15.02.2017 00:32

Talic je pokazao svoje pravo lice po imenu "LICNI INTERES".Treba ga biti sramota i stid i da se sakrije da Banjalukom ne seta!!!Unistio je 350 radnika Centra za Predskolsko i 2000 djece koje borave u toj ustanovi,LOBIRAJUCI i POSTAVLJANJEM vjencane kume na mjesto DIREKTORA te ustanove! !!OTVORENO pismo radnika i roditelja je vec napisano!!!Citaces ga Talicu....Putuj Igumane i ne brini....Koga nema bez njega se MOZE!!!Puna su nam groblja NEZAMJENLJIVIH!!!

ODGOVORITE
Name

Hljeb i slanina

16.02.2017 06:51

Majo jesi usisala kucu... Ako jesi, ajde nahrani svinje i nista ne diraj!!!

Name

Mišo

15.02.2017 08:07

Idemo dalje, šta je bilo, bilo je.

ODGOVORITE
Name

Mm

15.02.2017 10:24

I da kao papak predje kod Stevanndica Banjca i ostalih ( SNSD-ov ogranak) ali samo do izbora.

ODGOVORITE
Name

Milenko

15.02.2017 14:37

Što je babi milo, to joj se i snilo. Šta je klošari, boli vas kad čovjek ima svoj stav za razliku od vas, bezlične mase.

Name

Fudži

18.02.2017 12:39

Kada se ovom malom nešto pribacilo na račun PDP on bi prsnuo, a sada odjednom I on zastupa neku istinu. Međutim sigurno da je PDP partija u kojoj bi I Tesla bio iza maloga Stanivukovica, te malog Nikole. Ovaj Stanivukovic vreda svjest svakog normalnog čovjeka sa svojim tzv aktivizmom. Gde je on radio zivot osetio.Kako će on da zastupa prosjecnog čovjeka? Slicno je I sa Nikolom, a I sadašnji sef im se učio pisati I pričati na mjestima gde su trebali sjedeti obrazovsniji I iskusniji ljudi. To sto je Ivanic na tom mjestu gde jeste mogu zahvaliti Dodigu jer mu je za protiv kandidata stavio onu nastvnicu te ni SNSDOVCI nisu hteli za nju glasati.

ODGOVORITE