Борба вијека је на помолу, милијарда је у оптицају!

На помолу је највећи и најскупљи бокс окршај који је свет икада видео – Конор Мекгрегор против Флојда Мејвејдера.

Остали спортови 16.02.2017 | 15:45
Борба вијека је на помолу, милијарда је у оптицају!
Како пишту британски медији, легендарни ирски ултимат фајтер одмериће снаге са препотентним боксерским шампионом, а биће то меч који ће донети до сада рекордан приход.

Процењује се да ће борба завртети више од милијарду долара и према првим спекулацијама, обојица су већ презентовала своје услове.

“Званичан уговор још није потписан, али је све договорено. Меч ће бити званично најављен за петнаестак дана”, рекао је извор, потврдивши речи Мејведера који је истакао да је дуел “врло, врло близу”.

Његова победа над Манијем Пакјаоом донела је невероватан приход од око милијарду долара, а све указује да ће наредни спектакл превазићи тај износ.

“Идем и Лас Вегас како бих добио боксерску лиценцу, па ћемо видети где је ј****и Флојд. Имам само једну ствар на уму, а то је он”, истакао је Мекгрегор.

Ирац је добио дозволу од УФЦ да може да се бори, иако мора да испуни још неке ставке из уговора, док се Флојд није борио од септембра 2015, када победио Андреа Бета на поене и његов рекорд је за сада перфектан (50-0).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар