Borba vijeka je na pomolu, milijarda je u opticaju!

Na pomolu je najveći i najskuplji boks okršaj koji je svet ikada video – Konor Mekgregor protiv Flojda Mejvejdera.

Ostali sportovi 16.02.2017 | 15:45
Borba vijeka je na pomolu, milijarda je u opticaju!
Kako pištu britanski mediji, legendarni irski ultimat fajter odmeriće snage sa prepotentnim bokserskim šampionom, a biće to meč koji će doneti do sada rekordan prihod.

Procenjuje se da će borba zavrteti više od milijardu dolara i prema prvim spekulacijama, obojica su već prezentovala svoje uslove.

“Zvaničan ugovor još nije potpisan, ali je sve dogovoreno. Meč će biti zvanično najavljen za petnaestak dana”, rekao je izvor, potvrdivši reči Mejvedera koji je istakao da je duel “vrlo, vrlo blizu”.

Njegova pobeda nad Manijem Pakjaoom donela je neverovatan prihod od oko milijardu dolara, a sve ukazuje da će naredni spektakl prevazići taj iznos.

“Idem i Las Vegas kako bih dobio boksersku licencu, pa ćemo videti gde je j****i Flojd. Imam samo jednu stvar na umu, a to je on”, istakao je Mekgregor.

Irac je dobio dozvolu od UFC da može da se bori, iako mora da ispuni još neke stavke iz ugovora, dok se Flojd nije borio od septembra 2015, kada pobedio Andrea Beta na poene i njegov rekord je za sada perfektan (50-0).

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar