Видео: Причајте ви шта хоћете, Пеп је већ шампион!

Манчестер Сити ће ове сезоне, с обзиром на ситуацију на табели, тешко до титуле, али је Гвардиола свакако показао да је победник на терену који је и важнији од оног зеленог правоугаоника. . .

Фудбал 16.02.2017 | 10:00
Видео: Причајте ви шта хоћете, Пеп је већ шампион!
Многи могу да буду добри тренери или играчи, али само неки су велики људи. А Пеп Гвардиолаје дефинитивно велики човек, шта год неко мислио о начину на који води своје екипе. То је показао и после утакмице са Борнмутом у понедељак увече на којој је његов Манчестер Сити победио са 2:0.

Након последњег судијског звиждука, Гвардиола је уместо да оде у свлачионицу што је уобичајено, изашао на терен како би пронашао и разговорао са фудбалером Борнмута Харијем Артером. У првом тренутку, током телевизијског преноса није могло да се види о чему су разговарали, али су убрзо сами актери открили новинарима.

Гвардиола је честитао Артеру на томе што ће ове недеље постати отац, а фудбалер Борнмута и његова супруга су у децембру 2015. године доживели велику породичну трагедију, пошто је беба (девојчица) умрла током порођаја који се закомпликовао.

“Он ће ускоро да постане отац и честитао сам њему и супрузи и рекао да ми је жао због онога што се десило раније. Надам се да ће беба да буде добро“, рекао је Гвардиола Артерупосле утакмице.

На снимку се види да је Артер био помало изненађен када му је Гвардиола пришао, а после меча је јасно ставио до знања колико цени гест шпанског тренера.

“Пожелео нам је све најбоље, што је било прилично невероватно за мене. Мислим да је он најбољи на свету, једноставно, нико није налик њему“, казао је Артер.

Манчестер Сити ће ове сезоне, с обзиром на ситуацију на табели, тешко до титуле, али јеГвардиола свакако показао да је победник на терену који је и важнији од оног зеленог правоугаоника. 



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар