Video: Pričajte vi šta hoćete, Pep je već šampion!

Mančester Siti će ove sezone, s obzirom na situaciju na tabeli, teško do titule, ali je Gvardiola svakako pokazao da je pobednik na terenu koji je i važniji od onog zelenog pravougaonika. . .

Fudbal 16.02.2017 | 10:00
Video: Pričajte vi šta hoćete, Pep je već šampion!
Mnogi mogu da budu dobri treneri ili igrači, ali samo neki su veliki ljudi. A Pep Gvardiolaje definitivno veliki čovek, šta god neko mislio o načinu na koji vodi svoje ekipe. To je pokazao i posle utakmice sa Bornmutom u ponedeljak uveče na kojoj je njegov Mančester Siti pobedio sa 2:0.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, Gvardiola je umesto da ode u svlačionicu što je uobičajeno, izašao na teren kako bi pronašao i razgovorao sa fudbalerom Bornmuta Harijem Arterom. U prvom trenutku, tokom televizijskog prenosa nije moglo da se vidi o čemu su razgovarali, ali su ubrzo sami akteri otkrili novinarima.

Gvardiola je čestitao Arteru na tome što će ove nedelje postati otac, a fudbaler Bornmuta i njegova supruga su u decembru 2015. godine doživeli veliku porodičnu tragediju, pošto je beba (devojčica) umrla tokom porođaja koji se zakomplikovao.

“On će uskoro da postane otac i čestitao sam njemu i supruzi i rekao da mi je žao zbog onoga što se desilo ranije. Nadam se da će beba da bude dobro“, rekao je Gvardiola Arteruposle utakmice.

Na snimku se vidi da je Arter bio pomalo iznenađen kada mu je Gvardiola prišao, a posle meča je jasno stavio do znanja koliko ceni gest španskog trenera.

“Poželeo nam je sve najbolje, što je bilo prilično neverovatno za mene. Mislim da je on najbolji na svetu, jednostavno, niko nije nalik njemu“, kazao je Arter.

Mančester Siti će ove sezone, s obzirom na situaciju na tabeli, teško do titule, ali jeGvardiola svakako pokazao da je pobednik na terenu koji je i važniji od onog zelenog pravougaonika. 



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar