Серхио Рамос размишљао о дресу број 93?!

Објаснио је и зашто. . .

Фудбал 16.02.2017 | 08:30
Серхио Рамос размишљао о дресу број 93?!
Капитен Реал Мадрида, Серхио Рамос, уписао је јубиларну 500. утакмицу у дресу Реал Мадрида. Тим поводом на друштвеним мрежама одговарао је на питања навијача "краљевског клуба", а један одговор привукао је посебну пажњу.

Искусни дефанзивац открио је да је размишљао о промени броја на дресу. Годинама је препознатљив по четворци, али је умало одлучио да му испод презимена на леђима пише "93".

Ево и зашто...

"Не знам који ми је гол најдражи у каријери. Постигао сам неке заиста добре, али голови су ми као деца, не бих могао да издвојим само један. Можда изједначујући у финалу Лиге шампиона. Било нам је потребно много труда да победимо тада, а гол у последњем минуту је заиста нешто посебно", подсетио је Рамос на утакмицу у Лисабону 2014. године, против градског ривала Атлетико Мадрида у којој је Реал његовим поготком у 93. минуту стигао до 1:1, а касније у продужецима и до победе 4:1.

"Број четири ми је донео много среће и прати ме кроз читаву каријеру у Реалу, али немојте мислити да нисам помишљао да га променим за 93", додао је 30-годишњи Шпанац.

Подсетимо се тог поготка:



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар