Serhio Ramos razmišljao o dresu broj 93?!

Objasnio je i zašto. . .

Fudbal 16.02.2017 | 08:30
Serhio Ramos razmišljao o dresu broj 93?!
Kapiten Real Madrida, Serhio Ramos, upisao je jubilarnu 500. utakmicu u dresu Real Madrida. Tim povodom na društvenim mrežama odgovarao je na pitanja navijača "kraljevskog kluba", a jedan odgovor privukao je posebnu pažnju.

Iskusni defanzivac otkrio je da je razmišljao o promeni broja na dresu. Godinama je prepoznatljiv po četvorci, ali je umalo odlučio da mu ispod prezimena na leđima piše "93".

Evo i zašto...

"Ne znam koji mi je gol najdraži u karijeri. Postigao sam neke zaista dobre, ali golovi su mi kao deca, ne bih mogao da izdvojim samo jedan. Možda izjednačujući u finalu Lige šampiona. Bilo nam je potrebno mnogo truda da pobedimo tada, a gol u poslednjem minutu je zaista nešto posebno", podsetio je Ramos na utakmicu u Lisabonu 2014. godine, protiv gradskog rivala Atletiko Madrida u kojoj je Real njegovim pogotkom u 93. minutu stigao do 1:1, a kasnije u produžecima i do pobede 4:1.

"Broj četiri mi je doneo mnogo sreće i prati me kroz čitavu karijeru u Realu, ali nemojte misliti da nisam pomišljao da ga promenim za 93", dodao je 30-godišnji Španac.

Podsetimo se tog pogotka:



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar