ЛШ: Тухел прецртао Марија Гецеа!

Немачки офанзивац неће играти за Борусију против Бенфике!

Фудбал 14.02.2017 | 13:30
ЛШ: Тухел прецртао Марија Гецеа!
Марио Геце и Томас Тухел - нешто није у реду.

Од стрелца победоносног гола за репрезентацију Немачке у финалу последњег Мундијла очекивало се да носи игру Борусије после повратка у Дортмунд, међутим, он очигледно није у плановима шефа струке Милионера који га није повео у Лисабон, на први меч осмине финала Лиге шампиона против Бенфике.

Незванично, Геце се не уклапа у Тухелове замисли, јер занемарује дефанзивне задатке, па га је ове сезоне користио на само 14 од укупно 30 утакмица у свим такмичењима. Званично, клуб са Вестфалена је све покушао да закамуфлира наводном повредом 24-годишњег везисте због које овај није био у конкурнцији за тим са против Херте у купу и Дармштата у првенству. Онда се новинари Билда питају због чега је у недељу радио са резервним тимом и како је могуће да је тај тренинг издржао без проблема.

„Још је рано за њега, морамо постепено да га уводимо у ритам“, невешто је покушао да објасни Михаел Цорк, спортски директор Борусије.

У Португалију су, ипак, допутовали капитен Марсел Шмелцер и његов колега са супротне стране одбране Лукас Пишчек, који нису играли против Дармштата.

Дуел Бенфика - Борусија на програму је у уторак од 20.45.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар