LŠ: Tuhel precrtao Marija Gecea!

Nemački ofanzivac neće igrati za Borusiju protiv Benfike!

Fudbal 14.02.2017 | 13:30
LŠ: Tuhel precrtao Marija Gecea!
Mario Gece i Tomas Tuhel - nešto nije u redu.

Od strelca pobedonosnog gola za reprezentaciju Nemačke u finalu poslednjeg Mundijla očekivalo se da nosi igru Borusije posle povratka u Dortmund, međutim, on očigledno nije u planovima šefa struke Milionera koji ga nije poveo u Lisabon, na prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Benfike.

Nezvanično, Gece se ne uklapa u Tuhelove zamisli, jer zanemaruje defanzivne zadatke, pa ga je ove sezone koristio na samo 14 od ukupno 30 utakmica u svim takmičenjima. Zvanično, klub sa Vestfalena je sve pokušao da zakamuflira navodnom povredom 24-godišnjeg veziste zbog koje ovaj nije bio u konkurnciji za tim sa protiv Herte u kupu i Darmštata u prvenstvu. Onda se novinari Bilda pitaju zbog čega je u nedelju radio sa rezervnim timom i kako je moguće da je taj trening izdržao bez problema.

„Još je rano za njega, moramo postepeno da ga uvodimo u ritam“, nevešto je pokušao da objasni Mihael Cork, sportski direktor Borusije.

U Portugaliju su, ipak, doputovali kapiten Marsel Šmelcer i njegov kolega sa suprotne strane odbrane Lukas Pišček, koji nisu igrali protiv Darmštata.

Duel Benfika - Borusija na programu je u utorak od 20.45.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar