Тијагов флерт са Барселоном...

Бразилац неће играти за ПСЖ у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона, али имао је шта и он да поручи уочи утакмице са славним ривалом.

Фудбал 14.02.2017 | 11:00
Тијагов флерт са Барселоном...
Тијаго Силва се у прошлости доводио у везу са Барселоном, међутим, од одласка из Милана 2012, веран је Пари Сен Жермену.

Бразилски штопер због повреде неће моћи да помогне саиграчима у уторак у првом мечу осмине финала Лиге шампиона, али је и поред тога био занимљив шпанским медијима.

У интервјуу за "Мундо Депортиво" признао је да му се дешавало да размишља о томе како би било носити црвено-плави дрес каталонског клуба.

"Да ли сам се некада питао како би било играти за Барселону? Лагао бих ако кажем да нисам, али фудбал је пун могућности и не жалим ни због једне своје одлуке. Играм у одличном тиму, који константно расте... Али, да. Јесам размишљао о томе како би било играти са Месијем, Суарезом, Нејмаром, Инијестом... јер волим како они играју", признао је Бразилац и потпалио машту навијача Барселоне да би можда и могао да обуче дрес њиховог клуба.

Поред повређеног Силве, за домаћи тим у уторак (20.45, ТВ Арена Спорто) неће играти још Грегож Криховиак и Тијаго Мота, док ће се по последњим информацијама на терену наћи "ровити" Хавијер Пасторе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар