Tijagov flert sa Barselonom...

Brazilac neće igrati za PSŽ u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, ali imao je šta i on da poruči uoči utakmice sa slavnim rivalom.

Fudbal 14.02.2017 | 11:00
Tijagov flert sa Barselonom...
Tijago Silva se u prošlosti dovodio u vezu sa Barselonom, međutim, od odlaska iz Milana 2012, veran je Pari Sen Žermenu.

Brazilski štoper zbog povrede neće moći da pomogne saigračima u utorak u prvom meču osmine finala Lige šampiona, ali je i pored toga bio zanimljiv španskim medijima.

U intervjuu za "Mundo Deportivo" priznao je da mu se dešavalo da razmišlja o tome kako bi bilo nositi crveno-plavi dres katalonskog kluba.

"Da li sam se nekada pitao kako bi bilo igrati za Barselonu? Lagao bih ako kažem da nisam, ali fudbal je pun mogućnosti i ne žalim ni zbog jedne svoje odluke. Igram u odličnom timu, koji konstantno raste... Ali, da. Jesam razmišljao o tome kako bi bilo igrati sa Mesijem, Suarezom, Nejmarom, Inijestom... jer volim kako oni igraju", priznao je Brazilac i potpalio maštu navijača Barselone da bi možda i mogao da obuče dres njihovog kluba.

Pored povređenog Silve, za domaći tim u utorak (20.45, TV Arena Sporto) neće igrati još Gregož Krihoviak i Tijago Mota, dok će se po poslednjim informacijama na terenu naći "roviti" Havijer Pastore.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar