Типса о пријатељу: Осјећам да Новак није на истом нивоу...

Новака Ђоковића тешко да осим породице и другова из репрезентације неко боље познаје. Зато где год да се појаве, Јанко Типсаревић, Виктор Троицки или Ненад Зимоњић, поред питања о својим каријерама одговарају и на питања везана за њиховог доброг пријатеља.

Тенис 15.02.2017 | 12:15
Типса о пријатељу: Осјећам да Новак није на истом нивоу...
Јанко Типсаревић се тренутно налази у Јужној Америци, где игра на серији турнира. У Киту је поражен у другом колу, а у седмици пред нама га очекују изазови у Буенос Ајресу. После тога ће играти у Рио де Жанеиру и Сао Паулу.

Тамошњи медији су били знатижељни, па су Јанка упитали шта мисли о тренутној форми Новака Ђоковића као и о његовим све чешћим успонима и падовима.

"Осећам да Новак није на истом нивоу, али исто тако мислим да то није лоше за тенис. Такве промене изазивају велико интересовање код навијача", рекао је Типсаревић.

Јанко је почетком ове године освојио две титуле на челинџерима у Бангкоку. У првом колу у Буенос Ајресу ће играти против Украјинца Александра Долгополова.

"Веома ми је драго што сам добио вајлд-карте за серију турнира у Јужној Америци. Много добрих тенисера ће играти, много добрих мечева ме чека, тако да ће бити тешко стићи до полуфинала или освојити титулу", казао је Типсаревић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар