Tipsa o prijatelju: Osjećam da Novak nije na istom nivou...

Novaka Đokovića teško da osim porodice i drugova iz reprezentacije neko bolje poznaje. Zato gde god da se pojave, Janko Tipsarević, Viktor Troicki ili Nenad Zimonjić, pored pitanja o svojim karijerama odgovaraju i na pitanja vezana za njihovog dobrog prijatelja.

Tenis 15.02.2017 | 12:15
Tipsa o prijatelju: Osjećam da Novak nije na istom nivou...
Janko Tipsarević se trenutno nalazi u Južnoj Americi, gde igra na seriji turnira. U Kitu je poražen u drugom kolu, a u sedmici pred nama ga očekuju izazovi u Buenos Ajresu. Posle toga će igrati u Rio de Žaneiru i Sao Paulu.

Tamošnji mediji su bili znatiželjni, pa su Janka upitali šta misli o trenutnoj formi Novaka Đokovića kao i o njegovim sve češćim usponima i padovima.

"Osećam da Novak nije na istom nivou, ali isto tako mislim da to nije loše za tenis. Takve promene izazivaju veliko interesovanje kod navijača", rekao je Tipsarević.

Janko je početkom ove godine osvojio dve titule na čelindžerima u Bangkoku. U prvom kolu u Buenos Ajresu će igrati protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.

"Veoma mi je drago što sam dobio vajld-karte za seriju turnira u Južnoj Americi. Mnogo dobrih tenisera će igrati, mnogo dobrih mečeva me čeka, tako da će biti teško stići do polufinala ili osvojiti titulu", kazao je Tipsarević.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar