Двоструки првак Европе жели Славишу Јокановића!

Уместо Бразила и Лестера. . .  Желе га и клубови из Примере и Бундеслиге. . .

Фудбал 14.02.2017 | 12:00
Двоструки првак Европе жели Славишу Јокановића!
Све је извесније да ће Славиша Јокановић на крају сезоне напустити Фулам, али се још не зна где ће наставити каријеру. Српски стручњак тренутно има бољи рејтинг од клуба у којем ради и заслужује више.

Јокановић је прошле сезоне спасао Фулам испадања, а ове сезоне са лондонским клубом гура прилично добро и у игри је за пласман у плеј-оф Чемпионшипа. Уз добар рад у Вотфорду који је претпрошђле сезоне увео у Премијер лигу, популарни Јокан је стекао прилично добар статус на Острву.

Сада енглески медији откривају да Јокановића за наредну сезону жели посрнули великан Нотингем Форест који годинама тавори у Чемпионшипу. Нотингем је српског стручњака који се показао као специјалиста за ово такмичење, означио као први пик. Резервна опција је Марк Ворбартон.

Шумари имају још једну разочаравајућу сезону, тренер Монтање је смењен, а до краја сезоне их води привремени тандем Гари Бразил - Џек Лестер. Газда клуба Фаваз Ал-Хасавиима план да наредне сезоне уложи новац у појачања и да доведе тренера који зна како се побеђује у Чемпионшипу како би двоструки првак Европе напокон обезбедио повратак у Премијер лигу.

Међутим, питање је да ли ће Јокановић бити заинтересован за план Нотингем Фореста јер то је слична прича као ова коју има сада у Фуламу. Спекулише се да би Србин могао да напусти Острво. Жели га Вердер из Бремена, а поготово је заинтересована Малага која га је означила као први пик за клупу наредног лета пошто је актуелни стратег Ромеро само привремено решење до краја сезоне. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар