Dvostruki prvak Evrope želi Slavišu Jokanovića!

Umesto Brazila i Lestera. . .  Žele ga i klubovi iz Primere i Bundeslige. . .

Fudbal 14.02.2017 | 12:00
Dvostruki prvak Evrope želi Slavišu Jokanovića!
Sve je izvesnije da će Slaviša Jokanović na kraju sezone napustiti Fulam, ali se još ne zna gde će nastaviti karijeru. Srpski stručnjak trenutno ima bolji rejting od kluba u kojem radi i zaslužuje više.

Jokanović je prošle sezone spasao Fulam ispadanja, a ove sezone sa londonskim klubom gura prilično dobro i u igri je za plasman u plej-of Čempionšipa. Uz dobar rad u Votfordu koji je pretprošđle sezone uveo u Premijer ligu, popularni Jokan je stekao prilično dobar status na Ostrvu.

Sada engleski mediji otkrivaju da Jokanovića za narednu sezonu želi posrnuli velikan Notingem Forest koji godinama tavori u Čempionšipu. Notingem je srpskog stručnjaka koji se pokazao kao specijalista za ovo takmičenje, označio kao prvi pik. Rezervna opcija je Mark Vorbarton.

Šumari imaju još jednu razočaravajuću sezonu, trener Montanje je smenjen, a do kraja sezone ih vodi privremeni tandem Gari Brazil - Džek Lester. Gazda kluba Favaz Al-Hasaviima plan da naredne sezone uloži novac u pojačanja i da dovede trenera koji zna kako se pobeđuje u Čempionšipu kako bi dvostruki prvak Evrope napokon obezbedio povratak u Premijer ligu.

Međutim, pitanje je da li će Jokanović biti zainteresovan za plan Notingem Foresta jer to je slična priča kao ova koju ima sada u Fulamu. Spekuliše se da bi Srbin mogao da napusti Ostrvo. Želi ga Verder iz Bremena, a pogotovo je zainteresovana Malaga koja ga je označila kao prvi pik za klupu narednog leta pošto je aktuelni strateg Romero samo privremeno rešenje do kraja sezone. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar