Леонардо и Ле Талек би међу Орлове, али од тога нема ништа!

Познат је став селектора Муслина који је против странаца!

Фудбал 14.02.2017 | 10:30
Леонардо и Ле Талек би међу Орлове, али од тога нема ништа!
Нешто се занимљиво дешава на Кипру где се Црвена звезда и Партизан припремају за пролећну полусезону. Њихови странци доспели су у жижу јавности и то занимљивим изјавама везаним за играње у репрезентацији Србије. 

Црвено-бели Дамијан Ле Талек и црно-бели Леонардо отворено су се понудили селектору Славољубу Муслину, а први је још јуче ногу повукао Француз.

„Још немам српски пасош, али уколико останем у клубу још неко време, можда га и добијем. Никада се не зна, ако будем играо у клубу у будућности можда ме и селектор Славољуб Муслин позове. Не бих имао ништа против“, рекао је Ле Талек за Блиц.

И Партизанов Кариока има сличну жељу, наравно уколико у скорије време не добије позив у селекцију Бразила.

„Никад се не зна шта носи дан, а шта ноћ, али мислим да бих прихватио понуду Србије да заиграм за репрезентацију“, рекао је Леонардо новинарима Вечерњих новости и Спортског журнала.

Међутим, од њиховог дебија за Орлове, барем док је Славољуб Муслин на кормилу Орлова неће бити ништа, јер је селекторов став, који је раније исказао, непоколебљив.

„Врата су отворена за све Србе, за све играче из Србије, за оне рођене у Србији. Ја сам против странаца. За мене нема смисла да играју странци, да им се да пасош да играју за репрезентацију", рекао је Славољуб Муслин још на промоцији на почетку мандата.

Дакле, ту се свака прича о Ле Талеку и Леонарду као будућим репрезентативцима Србије завршава. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар