Leonardo i Le Talek bi među Orlove, ali od toga nema ništa!

Poznat je stav selektora Muslina koji je protiv stranaca!

Fudbal 14.02.2017 | 10:30
Leonardo i Le Talek bi među Orlove, ali od toga nema ništa!
Nešto se zanimljivo dešava na Kipru gde se Crvena zvezda i Partizan pripremaju za prolećnu polusezonu. Njihovi stranci dospeli su u žižu javnosti i to zanimljivim izjavama vezanim za igranje u reprezentaciji Srbije. 

Crveno-beli Damijan Le Talek i crno-beli Leonardo otvoreno su se ponudili selektoru Slavoljubu Muslinu, a prvi je još juče nogu povukao Francuz.

„Još nemam srpski pasoš, ali ukoliko ostanem u klubu još neko vreme, možda ga i dobijem. Nikada se ne zna, ako budem igrao u klubu u budućnosti možda me i selektor Slavoljub Muslin pozove. Ne bih imao ništa protiv“, rekao je Le Talek za Blic.

I Partizanov Karioka ima sličnu želju, naravno ukoliko u skorije vreme ne dobije poziv u selekciju Brazila.

„Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć, ali mislim da bih prihvatio ponudu Srbije da zaigram za reprezentaciju“, rekao je Leonardo novinarima Večernjih novosti i Sportskog žurnala.

Međutim, od njihovog debija za Orlove, barem dok je Slavoljub Muslin na kormilu Orlova neće biti ništa, jer je selektorov stav, koji je ranije iskazao, nepokolebljiv.

„Vrata su otvorena za sve Srbe, za sve igrače iz Srbije, za one rođene u Srbiji. Ja sam protiv stranaca. Za mene nema smisla da igraju stranci, da im se da pasoš da igraju za reprezentaciju", rekao je Slavoljub Muslin još na promociji na početku mandata.

Dakle, tu se svaka priča o Le Taleku i Leonardu kao budućim reprezentativcima Srbije završava. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar